Ini Wilayah Hijau: iphone 4 case


06 December 2011

iphone 4 case

Assalamualaikum,

Hany suka dan nak sangat case untuk iphone jenis bukak tepi tau, alaaa macam kita selak buku tuh. apa ntah namanya kan. tapi masa hany tengah duk ushar dan cari cari case untuk iphone, kebanyakan nya adalah yang jenis bukak ke bawah, atau jenis flip tuh. ntah la mungkin hany tak cukup cari kot. lagipun hany cari yang mana kat malaysia jer, yang mana kena order from mana mana negara luar, hany takde lah kan.

 

Pastuh, ha sekarang ni ha, melambak la pulak kan dia keluar. eiii gerammm.

 

375330_283792714995841_145307672177680_805876_1069336513_n kaler ha menyala ngko ;)

388889_283330978375348_145307672177680_804871_1114611218_n iphone di pegang dengan 2 cangkuk tuh ha

382650_283327991708980_145307672177680_804865_745031782_n sayang tak dok hijau ;) harga RM48

 

twelvesouth-bookbook-iphone4s-case yang ni nama dia Book Book ;)

bookbook-case-for-iphone-4-by-twelve-south ni macam leather kannnn

P1020255 harga tak tahu, tp pasti mahal.

 

Sudahnya, sekarang ini jer lah yang hany gune huhuhu. Bukan hijau sebab takdak plak kaler hijau. merah ada, putih ada. tapi dua dua hany tak suke. so play safe, amek je lah kaler hitam kan.

 

melkco_black_020nama dia

Melkco Leather Case for Apple iPhone 4 - Jacka Type

hany beli dari iphonecase.com.my

 

** sangat suka Book Book tuh, uuuuuuu**

Komen
3 Komen

3 comments:

Lelord said...

wahh cantik la book tu.. nak carik gak la, mamanajlaa punya pun byk bukak bawah tu gak Melkco Limited Edition merah putih, skang pakai Puro kaler ala2 pink maroon

fiqkbe said...

suka book2 jgk! ;D

apak cikidong said...

bukak baju lagi best.. muahahahahah!