Ini Wilayah Hijau: Untuk anak yang minum FRISO


09 December 2011

Untuk anak yang minum FRISO

Assalamualaikum,

Ha, korang yang mana anak minum FRISO tuh, meh sini ada berita besh. hehe soriii lambat post kan hal nih.mungkin ada yang dah tahu kan. so untuk mereka yang nak tahu meh kelik sini meh.

 

12-9-2011 10-57-02 AM kelik sini untuk ke web ni…

 

Korang kena bawak BAR CODE atau TIN FOIL, untuk redeem TIKET MASUK ke SUNWAY LAGOON. tapiii hanya untuk langkah 3 & 4 sahaja yer. Untuk 1BARCODE melayakkan anda untuk dapatkan 3tiket masuk, iaitu untuk ANAK, MAK, BAPAK. ahahaha.

 

Picture 157

 

Untuk redeem tiket, korang kena bawak BARCODE, INVITATION CARD, pastu pergi lah redeem depan pintu masuk SUNWAY LAGOON tuh. tapiiii ingat, konsepnya, sape cepat dia dapat. so kejutkan anak anak sebelum subuh, pastu lepas subuh je terus lah melanguk depan SUNWAY TUH.

 

page Invitation card, pergi download kt link kat atas tuh….

 

So kawan kawan sekalian,pergilah redeem yer. huhu sekarang tiket sunway mahal ke main kan, kalu sorang anak+mak+bapak, dah berapa hengget. 100 lebih kot kan. aperpun, selamat berhujung minggu…

 

**mzhany balik kampong, main air kat pulau duyong jer…;)**

Komen
8 Komen

8 comments:

Laili said...

Friso dah hantar invitation ke rumah tapi kami tak dapat pergi. esok nak jalan2 ke tempat lain...

selamat bercuti ;)

Hanis MY said...

bestnyaa hany, nak ikut g pulau duyonggg... have fun!

Azi said...

sofea minum s26, hakeem fully bf...

qasehraihan said...

tak minum susu tepung..huhu

wida said...

parent x kuar hospital lagi ke hany?

STOKIS CATALYST TAMPIN said...

Jom order VCO & Collagen untuk kulit yang cantik dan sihat !

Hanya RM 100 (combo set termasuk postage)

munna said...

aiseh...anak kak munna tak minum susu jenama ni

dayakhs said...

hurmm..dah pegi aritu..tiket ade 1000 keping jer..kate kol 8 stat..ni kol 8 tiket dh abeh..ramai yg keciwa aritu..lenkali kalo tiket tk byk..jgn ar advertise kt newspaper or internet..kesian org bwk ank kecik pnas2 nk msuk..tp tiket dh abeh..