Ini Wilayah Hijau: Tak Setia @WW


07 December 2011

Tak Setia @WW

Assalamualaikum,

 

Picture 151

 

**Syalinda, SKII aku tak mampu ahahhaa**

Komen
8 Komen

8 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam mzhany..SK11 tu okey ke?sesuai tuk semua jenis kulit?...tapi mmg hargnya mahai kan??byk lak k.atie bertanya:D

wida said...

mcm2 jenis hany pakai..kalau kulit tak sensitif okeylah

pena rozie said...

Pernah pakai T.B.S yang pink tu. Suka sangat...

No Lan said...

gambo xleh tengok le hany huhuhuhu...

SK11 klo nk pakai kena yg betul2 ORI..sbb ada banyak yg FAKE tp kata ORI..

So Shy Lady said...

akk tpngaruh dgn iklan sk11 tu tp hg mahal btul... pkai bdak sjuk je lah jimat he..he.;D

munna said...

dah 5 thn setia dgn Natasya

Hanis MY said...

bagusnya kulit hany ni, kalau hana tak sanggup nak melabur sebab kebanyakkannya tak seswai wuwuwu...

syalinda johari said...

okey la tuuuu Hany oii..Body Shop..aku ni takat Biore beli watson jaa...hahahaa

wei, bila gaji nak dapat full ni?? huwaa...berangan sampai tua ja aku pakai SKII..