Ini Wilayah Hijau: 4.45am


14 December 2011

4.45am

Assalamualaikum,
Serius tak tahu nak buat entri pasal ape. Yup hany kat ganu sekarang ni. Sekarang jam 4.45pg. Sah sah la tak tido lagi sebab memang kalau jaga ayah hany malam memang hany tak leh tido. Jawabnya pas subuh nanti hany balik and sambung tido.

Jadi burung hantu lah. Tido siang berjaga malam. Mak hany dan ayah selamat dah tido.

Sengal hany balik mesti ada je barang lupa nak bawak sama. Kali ni lupa bawak sikat, dahla rambut takleh guna sebarang sikat. Huhu basib la. Lepas tu baeak laptop balik,tapi lupa bawak broadband. Ahhhhh tertekan weh.

Sebab tu malas nak update blog. Ok kan alasan tu?


- Posted using BlogPress from my iPhone
Komen
2 Komen

2 comments:

So Shy Lady said...

alasan boleh dtrima :D

wida said...

hany tu kena jaga kesihatan jugak.
kalau sakit..susah pulak.sapelah nak tgk mak ayah hany tu..
okey..take care.tq msj wida hari tu.tapi time tu x leh balas sebab line tepon kena potong..hehe.