Ini Wilayah Hijau: Big Bad Wolf Fire Sale


04 March 2013

Big Bad Wolf Fire Sale

• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

Assalamualaikum,

Sedang berlangsung dan hari ni adalah hari terakhir. Bertempat di MIECC.

04-03-2013 14-11-16

Kitorang pergi semalam, ahad. ummm…Tak seronok sangat. ntah lepas tu macam malas nya nak pilih pilih buku. Maybe sebab kepenatan+mengantuk, dan maybe sebab dah hujung hujung dah, macam dah serabut sangat dah kat tempat tu.

IMG_5150

Ini jer yang kitorang beli…

Gile rugi kan, hanya 3 ni jer yang dibeli. hehehe…ntah pilih punya pilih, last last ini je yang kitorang beli. compare dengan yang tahun lepas…

Picture 063[3]

yang ni, semua dah setel baca kecuali buku bawah sekali tu.tak habis lagi.

**next time kalaua da, kena pergi awal awal, jangan hujung hujung ;)**

Komen
7 Komen

7 comments:

Mrs Velentine said...

bestnya..kan bagus kalau buat kat sabah

Nyue said...

bagus akk..baca buku omputih..nyue ni duk bc novel melayu je tu yg language omputih tungang langang..ishh..

Kella said...

jualan novel sahajakah hanny??

Cik Nur™ said...

Kat sini pun ada pesta buku..
sampai 10hb..mmg gila tgk buku...
sampai rambang mata nak pilih..

last2 satu buku je beli...huhu

fazilzura said...

rajin nyeee

Azi Azidah said...

banyaknya borong buku hany..

*hany, azi blom keje lg, bln 4 ni baru start keje.. haah azi keje kat putrajaya. nape tu?

Bloom Bakes said...

Hany .. kita pun pergi... first day.. is not buku dah habis .. mmg x de buku best pun x jumpa lansung sophie kinsela punya buku apatah lagi author best yg lain..

cuma yg byk borong kita borong buku masakan... hehehehhehe Nigella Fresh and so on...

Loves ,

Fiza Amran