بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيم

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿١﴾ اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿٢﴾ لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿٣﴾ وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿٤﴾

Monday, July 14, 2014

Dia datang bosan pulak dah…

• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

Assalamualaikum,

Hany ni kan memang suka sangat hijau ni. owh tak perlu diberitahu lah kan, tengok tema blog ni pun dah tahu. Lepas tu kan, tiba tiba rasa macam nak tukar je theme blog ni. haha rasa macam dah lama sangat je guna yang sekarang, tiba tiba rasa bosan pulok…hamboi siap bosan. tapiiiii kan, hany suka theme ni. Menarikkk bagi hany, serta sangat simple.

Selalu plan nak tukar, tapi bila fikir balik, tak tahu apa yang nak ditukar. header hany dah suka, body pun hany suka. sudahnya tak payah la tukar kan. kalau tukar pun hany still nak hijau, tapi maybe digabungkan dengan light pink kot. okay tak? ;)

Tengah survey dan cari, macam tak ramai jer yang buat blog editing ni. tak mau la yang profesional sangat. nak yang biasa bias aje dah cukup ;)

1 comment:

Azi said...

azi kalau setiap kali mengandung mesti nak tukar warna blog. macam ngikut jantina anak lak. masa memula dulu nak pink dapat sofea, pastu nak warna biru dapat hakeem. ni warna merah jantina apa eh? hihihi

Followers