Ini Wilayah Hijau: Naseb ko lah yer...cuai ;(


24 August 2014

Naseb ko lah yer...cuai ;(

• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

Assalamualaikum,

Tadiiii,
Konon nak tukar theme untuk blog bisnes hany QASEH tu... sekali tersalah log in pulak, terus copy then paste di blog hijau ni...hamek ko... terus hilang semua kan. sebabnya tak buat backup langsung template untuk blog hijau ni.

Sekarang...menggagau la nak set semua. Nak letak widget widget tu macam ok lah sebab copy and paste. tapi ada certain yang kena edit di html. itu yang tak pandai sangat, contoh nak letak related post di bawah setiap entry. dah cuba tadi, hmm tak menjadi jugak. dah follow step by step. Naseb laa hany...

So,
Moral of the story buatlah backup yer untuk template blog anda.

**nanti malam sambung, nak pergi Mines...ada expo mom & baby ;) **
Komen
0 Komen

No comments: