Ini Wilayah Hijau: Hijau berubah ke Pink


30 June 2012

Hijau berubah ke Pink

Assalamualaikum,

Hijau ubah ke Pink?oh NO!!!! bukan hany okay, me still dengan HIJAU ku. ;) Hijau ke pink ni adalah pasal Jaya Jusco atau sekarang adalah AEON.

Pergi JJ, owh serius lagi besh panggil JJ dari AEON, terbelit belit nak sebut weh, tengok semua troli dah tukar balut ke pink, plastik pun dah jadi pink juga, tulisan je la…hurmmm tarakkk syok la pink nih.

Hany terus renew kad JJ, ada offer untuk renew 2tahun terus, so hany renew je terus untuk 2tahun, RM24. tapiiii yang besh nya dapat free 1tahun. so kad hany expired tahun 2015 la. jimat RM12.

IMG_3520

 

SO, renew lah yang 2tahun terus, then dapat pree 1tahun. kalau dah memang akan selalu berbelanja di JJ ni, memang untung lah kan.

Komen
15 Komen

15 comments:

Misya Mialen said...

Ingatkan blog hani dah tukar jd pink. hihihiih

~Sweet Honesty~ said...

saspenn..laju2 masuk cni..hihi

Miss Mirror a.k.a Sam said...

A'ah Hany... We all sekeluarga pun tak berkenan la dgn nama baru tu, wat susah je nak sebut. Pedulik la...kami tetap nak panggil JJ, dulu kini & selamanya.

Rohani Hashim said...

misya,
tukar ke pink? oh NO!!!! takkan tau ahahhaa....takmungkin la

Rohani Hashim said...

hihihi, akak tak nak la tukar ke pink hihihi tak sokaaa

Rohani Hashim said...

betol betol, JJ lagi beshhh kan

Ida_Iara said...

Dah lama takde kad JJ..kuantan takde JJ..huhu. Dulu ade gak kad ni en suami punya ms dia duk JB. best jugak sopping kat JJ.nak2 klu kena time happy hour ke..heee..suka sgt!

syalinda johari said...

Hany, aku ambik gambaq ladybird sekoq tu..hahahahaha

Ayuni said...

hikhik, jgn tukar tau...

Chic Na said...

cantiknya kad baru aeon. cik na punye kad dh expired tahun lps. nak renew pun tak guna, kelantan xde JJ. huhuhu.. ;)

Yana Libra said...

cantik kad tu~~~ :)

Ardini Humaira said...

yg lagi best, kad dia comel.. hehe

Wanieys said...

ingat blog ni yg bertukar ker pink hihihi

9n0L4 said...

ade jugak kad jj ni tapi peginye jarang² sgt. sbb tranung mane ade jj. hehe.

Solehah Shamsuddin said...

dear,klu blog ni tukar jd wrne pink,sme la kita nt ye.hehe