Ini Wilayah Hijau: Jeng Molek


12 June 2012

Jeng Molek

er6n 2012 Third Generation. 

Kenapa aku 'tepek' (tampal) moto nih? Pasal moto ni la aku mimpi di siang hari. Kang tak pasal2 ade moto ter'trade'in kang. huhu sabar2.

./MZ
Komen
24 Komen

24 comments:

Rohani Hashim said...

oh my dear, kalau nak trade in pun, sila lah pilih kaler hijau yer.

Wanieys said...

molek beno moto tu...hihihi

Rohani Hashim said...

molek waniey, tapi harga tuuu pun molek.

Cik Nur said...

cantik tau moto ni..! nur pun berkenan...hihihih

~Sweet Honesty~ said...

nak jadi minah rempit kee??? hehehehhe

MZ said...

Ija xdop

Rohani Hashim said...

Xdok ija,amek meroh la. Paka 4bln,kita spray r ija plok. Ke guaner;)

Rohani Hashim said...

Waaa gitu ye ciknur pun suka gak eh motor. Hehehe

Masz Sidek said...

motor kedekut ni... bila guna tak boleh bawa org lain... hehehehe

Yana Libra said...

minat motor ye? hehe~

lelamaisara said...

wow motor la...

tapi betul la motor ni tak leh bawak penumpang laa..

dyabunga said...

wow..naik motor ni kena naik sorang ni..hihi

Ayuni said...

mcm bumblebee tp versi motor...

Yumida said...

moto ni klo bw pasangan sure romentik..

Si Matatajam said...

Memang gempaq satu Langkawi kl M bleh motor ni sebijik..

Chic Na said...

woww.. minat sangat superbike. tp mak marah naik moto besor. huhu.. :)

Masha Meisters said...

pehhhh...abg saudara Masha dah pakai motor ni...bestla tengok dye bawak...try naik gak tapi xpandaila nak bawak sbb gear dye kan bukan cam motor biasa ditekan tapi kena ke atas lak...

Rohani Hashim said...

Masha,ha gear motor racing tuh. Hehe sama je fungsi cuma mcm kekok sbb lain dr kebiasaan kan.

Rohani Hashim said...

Huhu maybe nmpak tak elok kan pompuan naik motor gini kot. Huhu lagi pun org tua kan...

Rohani Hashim said...

M,wow mmg gempak la m. Hehehe...

cendol said...

bhaaa hebat motooo..ape salah moto pulok nk di trade in kan??haha

are_lin@yu said...

comell.hehe..nak satu..;-)

uncle said...

dulu uncle ada er6 ekor pendek..dah jual kat sahabat uncle ..lawyer ..tak berapa sedap tunggang kawasaki ..baik ko mimpi honda atau mimpikan motor kat blog uncle hihihihi

9n0L4 said...

wawawa. kalu pakai moto ni, mmg dok terkemut dlm jeng lah. hehe.