Ini Wilayah Hijau: Jom Shopping tengah tengah malam…


27 November 2012

Jom Shopping tengah tengah malam…

• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

Assalamualaikum,

IMG_4327

NAMPAKKKK??? 63 jam tanpa henti okay!!! so korang bolehla lepas lepak kedai mamak tu, kul1 pagi pergi shopping buku. Takpun agak agak boring takleh pejam mata kan, bangun cuci muka sikit, tukar baju…eh takpun pakai jer baju tidur, then pergilah shopping buku jam 3pagi pun kan.

Akan di adakan di MIECC, Mines tuuuu. bermula 7.December pukul 6.30 pagi tau, sehinggalah 9.December jam 9.30 malam.

Hany rasa macam nak pergi, sebab memang berbaloi lah kan, buku pun rm8, rm5. lagipun nak cari kolek sophie kinsella. last year dah beli buku buku dia ni. Hany dah cek ada lagi beberapa buku dia yang hany tak ada. so hopefully ada lah mana mana buku yang hany tak de lagi tu kan.

so kawan kawan, jommm serbuuuu!!! ;)

Komen
11 Komen

11 comments:

Cik Nur said...

jauhhh...!
kalau dekat boleh pi..hihih

Solehah Shamsuddin said...

wah mcm best je ni.jom kita pegi,akak :)

Chic Na said...

nak serbu gak tp jauh. huhu.. hani tolong serbukan ye. :)

Mrs Velentine said...

nasib jauh..huhu...cubit2 Nestum & standard chartered

Nyue said...

cam menarik jer...huuhu

are_lin@yu said...

wahhh lamanya..hehe

Cinta Misteri said...

Wahh...kt jb pown baru je selesai pesta buku. Ank2 CiM grab byk buku, ada yg sekeping singgit je. Nk pegi yg sinun jauh lo0

kinara kinatara said...

ngak bisa ke sana..huhu:)

Si Matatajam said...

Jauh sangat..hu hu

dya bunga said...

mcm nk pergi je..mmbe dya ckp mmg murah2..rugi xpergi

9n0L4 said...

hany nak gi ke? huhu. bestnye kalau ade peluang gi sane. :p