Ini Wilayah Hijau: Selasa di Selangor


13 November 2012

Selasa di Selangor


Assalamualaikum,

Selamat bercuti buat semua. Seronok kan minggu ni,kerja selang sehari,untuk yang berada di Kelantan,cuti direct sempena keputeraan.

Hany kerja ahad isnin,then rabu hany kerja di selangor. Hehe biasalah kan mencari suami la. Lama tak jumpa;). Last week Mz dah balik so this week hany yang balik ke Selangor.kiranya selasa sampai rabu hany di selangor lah. Rabu kerja,jumaat tengok keadaan la,kalau rajin hany pergi je lah kerja.

Lagipun MZ kerja siang minggu ni.so siang hany sorang2 jugak.jadi agak agak boring tu,pergi je lah ofis kan.apa plan korang cuti cuti ni? Sekali dengan cuti sekolah pulak kan. Ha seronok la pergi mana mana kan dengan anak anak.

Aperpun,selamat bercuti buat semua. Dan happy deepavali buat semua yang menyambut Deepavali.



- Posted using BlogPress from my iPhone
Komen
15 Komen

15 comments:

Cik Nur said...

Nur keja lah Hany..
huhuhuh..apapun selamat bercuti bagi yg bercuti..buat hany juga.. :)

Hnahdy said...

wow. blog hijau.saya suka saya suka. jom singgah blog hana "HIJAU ITU DUNIAKU"

Che Rosliza Che mat said...

Selamat bercuti..

Chic Na said...

yg penting cuti juga kan. aa kat sini keja sehari je hari rabu. :)

Si Matatajam said...

Selamat cuti2 Diwali

Mrs Velentine said...

kena cari suami tue..kan3x

syalinda johari said...

dah abis ka keja di UMT weh?

Nyue said...

best keje selang shari..ehehehehe...

dya bunga said...

dya cuti smpai ahad..haha

NISA KHAIRI said...

Selamat bercuti juge..sok cuti awal muharram pulak...tp kalo keje sendiri macam nisa tak cuti ler,sayanglah tutup kedai hari cuti..sebab hari cuti ramai org..hihihi

Miss BaNu said...

slmt bercuti =)

E'in said...

ein cuti hari selasa je... huhu

Zaifull said...

selamat bercuti... dah lama tak singgah blog ni

N.Aima K said...

selamat bercutii jugaaaa

Solehah Shamsuddin said...

hai akak.dh lama solehah xlawat blog hijau akak ni.akak sihat?