Ini Wilayah Hijau: warna warni, macam jamaica katanya…


10 June 2013

warna warni, macam jamaica katanya…

• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

Assalamualaikum,

998257_661318653882627_2073714116_n

haaaa, warna warni kan. Alas meja asal kaler hijau, tapi biase la nak kena basuh la kan. Lepas tu tak kering pulak…padahal lambat basuh,dah malam baru nak basuh kan.

Lepas tu, selongkar selongkar, jumpa la alas meja yang makcik hany buatkan ni. Sebenarnya makcik hany memang suka kait mengait ni. ada la balance kaler ijau sikit, kuning sikit, biru sikit. Lepas tu makcik hany buat la campur campur, then tanya hany nak ke tak. hany okay ajer kan. tak dak masalah. mulanya kecik, lepas tu hantar balik kat makcik hany, dia tambah lagi…and now yeahhhhh kena elok dengan meja hany yeahhhh….

Lepas dah pasang, MZ balik dari surau, bukak pintu, bagi salam…then terus dia cakap.

“kaler….macam jamaica jer”

ahahaha…jamaica pun jamaica la, janji ada alas meja.

Komen
4 Komen

4 comments:

Deq's Qienz said...

lama suda xtgk alas meja patern nih..nmpk unik pulak gan warna warninnya :)

syalinda johari said...

tudiaaa, Jamaica...gigih wei kait mengait tu..dulu akak aku suka la kait2 bagai tu...

Dayana Bahar said...

Memang sangat meriah warnanya..

Cik Nur™ said...

ceria je tgk.. :)

lama dah nur tak mengait...rindu bula bila tgk alas tu.. :)