بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيم

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿١﴾ اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿٢﴾ لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿٣﴾ وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿٤﴾

Monday, June 17, 2013

Qaseh Adinda+Kekanda= Qaseh Junior

• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

Assalamualaikum,

Haaaa sekarang dah lengkap lah QASEH ni, ada untuk wanita lelaki dan sekarang dah ada QASEH GOLD JUNIOR. QASEH GOLD JUNIOR ni sesuai untuk baby sehingga berumur 12 tahun. dah masuk 13 tahun tu, boleh beralih pada QASEH ADINDA atau QASEH KEKANDA lah yer.

IMG_5742

Sudah dilancarkan pada 15Jun baru ni

1011717_280185755460043_249291272_n

QASEH GOLD JUNIOR masih mengekalkan ramuan makanan sunnah iaitu Air Zam Zam, Madu,Kurma,Habbatu sauda, Buah Tiin,Zaitun, Delima, Juga diperkayakan dengan badam dan bayam.

1003449_661220913892401_1659489885_n

1014294_522789277770779_418272894_n

Fakta Menarik BADAM...
Selain daripada buah kurma dan tiin, badam adalah makanan terawal ditanam oleh manusia! Badam kaya dengan protin, vitamin E dan mineral seperti kalsium, magnesium dan zat besi. Amalan memakan badam boleh meningkatkan kecerdasan minda, membekalkan tenaga, mencantikkan kulit dan menyokong kesihatan yang baik!

InsyaALLAH…

Berikan yang terbaek buat si manja anda.

sms/whatsapp/019-9597323

4 comments:

Chic Na said...

wahhh macam2 produk sekarang ye..

Rohani Hashim said...

Chic Na, so far qaseh ni dah lama kat pasaran, tapi biasalah, sebut makanan sunnah ni org kurang sikit nk amek tahu. lain la kalau produk luar yg byk testi tu kan.hehehe

Cik Nur™ said...

wahhh..untuk junior pun ada sekarang ni.. :)

cikcloudy said...

xpernah jumpe lg kat kedai produk ni... menariklah..

Followers