بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيم

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿١﴾ اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿٢﴾ لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿٣﴾ وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿٤﴾

Tuesday, June 04, 2013

Bila Keseorangan

• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

Assalamualaikum,

kakaka lame menyepi. almaklomler, dah masuk 3series ni, dia jadi dingdongdingdong je.ahaha alasan kan.

Kerja. Selama ni memang hany bekerja bersama sama opismate yang kebanyakan nya umur lebih kurang la. kalau beza pun 2,3 tahun jer kan. tapi ada juga opismate yang beza puluh puluh tahun. ALhamdulillah, seronok sebab semua macam kepala tingtong, boleh masuk la kan. hepi sangat rasa.

Lepas tu, dari kelompok besar ni, kitorang kena station, dekat puncak alam la, dekat skudai la, dekat putrajaya la, dekat Ganu pun ada. masa di puncak alam, still lagi beramai ramai. Lepas tu station di Skudai, ni dah pecah kumpulan kecik sikit, tapi geng sekepala semua. lepas tu hany kena station di ganu.hwaaaa sorang sorang okeh. nasib baek di ganu, time keje je boring sebab sorang sorang, tapi sebab kampung sendiri kan. tak de la stress sangat, jauh dgn suami tapi dekat dgn mak Winking smile

IMG_5635

harini masuk opis sorang sorang, hwaaa sedih. semua orang takde. semua kt hq kot.

IMG_5638

Bila dah sorang sorang ni, dia macam tiba tiba semua kenangan lama menjelma. satu per satu. memang pasal kerja la, sejak dari dulu sampai la sekarang. tsk tsk tsk…sedih.

And, serius hany tak boleh sorang sorang. boring weh. Jenis memang suka berborak kan, bila sorang sorang ni jadi lain macam la pulok. jap lagi ada la yang kena kacau ni. jap nak cek bil hp jap, dah bayar belom.ahaha kang tak pasal pasal takleh call orang….

Selamat Bekerja Yawww…

2 comments:

syalinda johari said...

tepon aku la ni yang takleh call orang..kena block...rm 392 hengget dikerjakan budak2 tu pakai data...

Azi said...

xsangka kan hany kita ni dekat, dh lama kenal tp lom kesempatan jumpa. keje dkt putrajaya, tinggal pn xjauh mana, laki pn satu kampung kelantan... hihihi.. terharu hany ingat kat azi...

Followers