Ini Wilayah Hijau: Buat Peminat Coklat...Jualan Beryls...


21 June 2014

Buat Peminat Coklat...Jualan Beryls...

• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •


Assalamualaikum,

Coklat!!!!
Kebanyakan memang suka makan coklat kan. hehe hany pun makan tapi tidak lah sampai tersangat suka. Kalau ada tu makan la, kalau takder tak kisah sangat. Tapi sekarang memang dah kurang makan coklat ni. Ntah la tak tahu lah kenapa. Lagi satu mungkin sebab takmau makan manis kan. Dan konon tak mau berat semakin mencanak naik ;)


Haaa jualan coklat oleh BERYLS...rasanya Beryls ni tiap tiap tahun ada buat jualan khas untuk coklat dia. Hany memang tak pernah pergi lah walaupun dekat la jugak rumah hany dengan kilang dia nih. Sebab tak berapa minat. Lagi satu kalau jenis buat jual ke apa ker mesti la pergi kan.

So kalau korang ada berhampiran boleh la kunjungi jualan Beryls ni. Bermula 11julai sehingga 25julai. haaa nak raya ni, pergi la borong coklat kot kot nak buat kuih raya kan. Gunakan waktu yang ada untuk beli dengan harga yang mungkin lebih murah dari kebiasaan...

**Adakah sebab cadburry ramai dah kurang makan coklat ;)**
Komen
1 Komen

1 comment:

Nieda Hayanida said...

khas buat penggemar n fanatik coklat, feel free to visit blog sy, di mana sy menawarkan coklat bercitarasa inernational tp harga tempatan..
juga sesuai buat mereka yg ingin memulakan langkah pertama dlm dunia perniagaan coklat.
rezeki di kongsi bersama, In Sha Allah.
http://needshayanida.blogspot.com