Ini Wilayah Hijau: Order Sampul Duit Raya


30 June 2014

Order Sampul Duit Raya

• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •


Assalamualaikum,

Sticky Post...
(sila click Read More..)






Haaa Puasa pun belum kan, tapi order sampul duit raya dah dibuka yer. Kali ni hany ada bukak order untuk sapa yang nak order sampul duit raya lah yer. Meh la tengok dulu design yang ada. Kot la berkenan di hati kan...

Pre Order untuk sampul duit raya ini dibuka sehingga 29.Jun.2014

ETA adalah 15Julai2014, Penghantaran akan bermula pada 18Julai2014.

Material yang digunakan adalah GLOSS ARTPAPER 130gsm. So sampul ni adalah licin dan glossy gitu.

1 paket Ada 10 keping dan berharga RM5.
Juga boleh order secara set, iaitu 1 set ada 5paket dan ada 50keping lah, harga RM20. Tapi untuk set hanya boleh pilih dari design yang sama sahaja.

Sebagai contoh katakan pilih set Frozen, maka akan dapat la dari FR01-FR05. Katakan pilih set World Cup, maka akan dapat 5paket design WC01. ha jelas kan... meh tengok design yang ada...


Code: FR01


Code: FR02

Code: FR03

Code: FR04

Code: FR05

Code: JDT01

Code: JDT02

Code: OGGY

Code: WC01

Code: CC01

Code: CC02

Okay itu sahaja design yang ada...so kalau berminat boleh la hubungi 019-9597323 (hany)
Komen
4 Komen

4 comments:

wida said...

salam hany..
wasap or msg sy di 0133411994 kalau berminat nak beli gula stevia or gula nano tu ok. tq

Kella said...

comeyntya sampul..

hanny atas teguran anda... saya telah mengemaskinikan belog saya!

hahaha.. sila singgah dan jadilah pengomen nombor 1.. ;)

Nurul Says said...

comeynya sampul frozen tu.. terus tak nak bagi T.T

Rose Azadir said...

Salam Ramadhan, saya blogwalking kat sini, jemput singgah ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer...