Ini Wilayah Hijau: Finding 2 Lines…


24 June 2014

Finding 2 Lines…

• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

Assalamualaikum,

Ada ker yang nak hany share usaha dan ikhtiar yang hany cuba untuk menemui 2 lines ni eh???

Yer lah memang sekarang dah banyak yang kongsi pengalaman mereka serta panduan dan ikhtiar mereka. Tapi setiap orang adalah berbeza pengalaman nya kan. InsyaALLAH nanti hany cuba untuk kongsikan bersama…Usaha dan ikhtiar untuk semua yang masih belum ada rezeki.

Jom usaha dan ikhtiar, jangan berputus asa…rezeki itu ad auntuk kita, cuma lambat atau cepat jer….

Komen
4 Komen

4 comments:

uncle gedek said...

Uncle kesan ada kesilapan 'spacing' pada perkataan 'ad auntuk'

(perasan proof reader pulak uncle ni... baahaha)

Rohani Hashim said...

Xpe uncle.itu menunjukkan uncke baca. Sy selalu taip ada kesalahan space.laju sgt la konon kan...

Mimi Azirah said...

share la...bileh jd panduan kwn kwn lain

Azi said...

:-) hany no phone cam hilangla dalam hp... huhuhu...