بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيم

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿١﴾ اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿٢﴾ لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿٣﴾ وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿٤﴾

Thursday, April 30, 2015

6 Bulan, Balik Kampung...

• بِسْـــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Esok start cuti kannn...untuk selangor 4hari cuti, maka kesempatan ini digunakan untuk balik kampong.yahoooo...tapi untuk mereka yang di pantai timur especially Kelate, for sure jemmmssss. Selalunya cuti bersambung camni ramai balik...

Kitorang pun harussslah balik jugak kan. Lagi lah ada anak ni, kata CICIT PERTAMA, CUCU PERTAMA kannn..  Dan for sure lah Anak Sedara pertama...haruslah ramai yang merinduiii...lagi pun Adra dah besar, last semua yg di kelate tengok Adra dalam 3bulan xsilap.

InsyaALLAH akan balik ke Kelate and Ganu lah. Haha kenalah adil,lagi pun dah berjiran kan. Bila balik,dua dua lah kena balik.

Budak damok 6 bulan dahhhh...

Selalu orang akan update apa dah pandai buat, normal laaa Adra pandai apa yang sdpatutnya budak 6bulan pandai. Cuma adra slow sikit la bab meniarap tuuu. Orang kata berat. Ikut haby kot...mwahahaha tak pun sebab drumstick besor gabak,susah haha...tak per lah sayang...mana mana lah.

Kita tengok lah camne kamu kat kampung, jumpa orang lain selain ummi dgn abi ye. Haha selalu nya dia jebek...lepas tu menangis. Haishhh tu lah agak nya kekurangan kalau jadi sendiri kot, jadi takot dengan orang yang dia jarang jumpa. Ke normal kot camni...hehehehe...

Cam ni gaya, kena bawa adra keluar selalu lah. Biar dia jumpa dengan orang lain kan. Ni balik balik muka hany, balik balik muka abi dia. Haha bohsang kot ;)

Okaylah, selamat bercuti buat sahabat semua. Ingat kalau drive ke mana mana...sama sama lah kita hati hati yer. Bagi extra tumpuan...

1 comment:

syalinda johari said...

Adra..bila nak mai jumpa Zara ni...
semalam Zara dah pecah bibir kena lantai, pipi kena rak tv..huwa

Followers