بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيم

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿١﴾ اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿٢﴾ لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿٣﴾ وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿٤﴾

Sunday, April 19, 2015

PRUDENTIAL BSN Takaful

• بِسْـــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


Hany sekarang buat insurans, PruBSN Takaful... kalau anda semua bemrinat dan ada plan nak ambil insurans, boleh la contact hany... insyaALLAH hany explain semua... 

Bila sebut insurans, memang semua akan alaaa boring nya insurans. Tak der benda lain ke eh, tak nak lah aku ambil insurans ni..blablabla...

Honestly,hany dulu pun macam ni. Bengang je ornag promote insurans ni. Tapiiii...hany ambil jugak sebab nya, masa tu company hany memang takde insurans. Dan hany dah ada kesedaran pasal perubatan yang semaki hari semakin tinggi...

Tapiii, dornag akan cakap. Pergi jer lah gomen, xyah bayar. Okay depend pada diri sendiri lah, sometime bila ke gomen ada je benda yang kita tak puas hati kan. Jadi sebab tu lah hany amek insurans ni. Lagipun ada saving sekali. 

Lepas ni hany akan explain pasal insurans ni lagi yer. Stay tune...jangan boring lak yer...hahaha ;)

Meh contact hany untuk insurans ni 019-959 7323...

No comments:

Followers