Ini Wilayah Hijau: Alhamdulillah…Normal!


17 July 2012

Alhamdulillah…Normal!

• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

Assalamualaikum,

Semalam, kitorang pergi klinik untuk checkup MZ. hehehe nak tengok Blood pressure MZ. yer lah kan, sebelum ni MZ selalu pening, sampaikan berdarah hidung sebab BP tinggi sangat. Alhamdulillah syukur sangat sangat pada DIA, sebab semalam masa checkup BP MZ dah kembali pada paras normal. suka sangat la.

Disamping menjaga makan, MZ juga ada ambil supplement. dan sememangnya tidak lupa, kuasa dari DIA kan. MZ ambil supplement dari SHAKLEE. ambil 2produk jer, GARLIC dan LECITHIN. Alhamdulillah jugak, di samping BP dah kembali normal, berat badan MZ jugak telah turun sebanyak 2kg. yeayyyyy!!!

So, kitorang dah bersetuju untuk MZ teruskan mengambil supplement dari SHAKLEE ini dan jugak menjaga makan, serta exercise dan juga berharap agar tidak STRESS pasal kerja…InsyaALLAH. makanya, hany pun dah register sebagai ahli SHAKLEE. hehe…makanya korang wahai sahabat ku sekalian, kalau nak order produk SHAKLEE bolehlah contact saya, Rohani Hashim di hanyhijau@gmail.com. InsyaALLAH, saya akan memberikan harga yang berpatutan untuk anda wahai sahabat;)

ahaha,alaa sebenarnya hany bukan la main purpose nak berbisnes nih, join ahli pun sebab untuk kegunaan sendiri jer. tapi kalau ada yang nak order, alhamdulillah…boleh la order yer. ;)

Komen
17 Komen

17 comments:

Mrs Velentine said...

mcm mn bp ble naik...take care yer

Deq's Qienz said...

Alhmdulillah syukur :)

Aine Ainun said...

Betul tu hany, yg penting jaga pmknan...

syalinda johari said...

syukur Zuki dah okey weh...alhamdulillah..

are_lin@yu said...

wahh alhamdulillah semua ok kan dear..jga baik 2 ;-)

Fiza Amran said...

waahhhh syukur hany... ok ada dh org nak order kalau hany dh jual

SURIA AMANDA said...

ada gak dgr kat kawan opis shaklee ni bagus...cuma x tau jenis dan nak cari kat mana...xde risalah pasal shaklee ke..

Rohani Hashim said...

Stress sangat la, then maybe pemakanan kot.

Rohani Hashim said...

alhamdulillah

lelamaisara said...

semua ok kan...yg penting jage makan..tp kadang2 saye pon tak jage makan..main bedal aje...:)

Miss BaNu said...

alhamdulilah semuanya okey kan..

Yana Libra said...

wah..bagus ye shaklee tu..shaklee tu macam herbalife jugak kan?

~Sweet Honesty~ said...

kene bijak urus stress ne..bahaya kalo dibiarkan..mcm sweety dulu..smpai pengsan sbb bp naik gara2 stress..

Si Matatajam said...

Alhamdulillah tak dak apa2.. Take care yekk...

Chic Na said...

Alhamdulillah. berkat usaha korang. shaklee ni dgr2 mmg bagus jgk produk dia.

betul ke hany nk cik na buat watermark? huhu.. takut xjd je cam hany nak. sorry lmbt dear, cik na xberapa sihat. ;)

Cik Nur said...

alhamdulillah..jgn lupa jaga pemakanan...

9n0L4 said...

mcm pernah dgr produk tu. minum byk air juge. ;)