Ini Wilayah Hijau: Rabun Warna


11 July 2012

Rabun Warna

• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

Assalamualaikum,

Rasanya dah 2hari hany pakai tudung yang tak masuk kaler dengan baju.Tapi masa kat rumah hany tengok elok je ngam ngam soi. sekali sarung duk depan chermin, ha elok masuk jer kaler…lepas tu masuk kereta, dah bergerak 2,3 minit dari rumah, baru perasan mak aiihhhh jauhnya…tak masuk langsung…

Semalam, baju hitam ada la corak biru sikit, hany pakai tudung kaler hijau kebiru biruan. giler kontra jer. ahaha tiba tiba rasa cam segan lak. dah la masuk komplek kerajaan kannn. ahaha malas punya pasai nak tukar, ahhh lantak laaa…biru+hijau dan macam indah water dah;)

Hari ni lak, baju hitam, tapi ada bunga merah di lengan. sekali hany sarung tudung ala ala oren. gila tak masuk. tapi oren dia tu oren kehitaman gituh. ahhh lantak la.kahkahkah…esok kaler apa lak aku nak sarung nih.

hurmmm, dah dapat LYDIA CROCS tuh, nanti next entry la yer ;)

Komen
17 Komen

17 comments:

cendol said...

laa..rabun warne ke..bahaye tu nanti nk tngok traffic light cane?hihi
tapi biru ngan hijau oke la jgk kn :)

Nyue said...

alal..akak.....kalu ad org tegur jwb nyer style baru...kau hader berani nak pakai gini? heheh...cnfrm dia senyap....skang ni org dah xkisah dh....asal nmpk cantik...eheheheh...

Mrs Velentine said...

hahaha...rabun warna juga ker??samalah kita..2 yg kalo pilih warna tudung minta husband yg tolong

dyabunga said...

haha..takpe..ceria..tahun 2012 kan fesyen kaler ceria..hihih

Si Matatajam said...

Betoi kata cendol tu jgn sampai silap warna traffic light dah la..

fazitaismail said...

haha rabun warna ek!! ok jugak hany pkai mcm tu..lain dari yg lain kannnn..haha..

lelamaisara said...

heee...tak pe la...sekarang fesyen ...tak kisah punye semua gile yg kontRA...BANYAK KALER TU LA CERIA....

Cik Nur said...

xpe hany, skarang mmg fesyen mcm tu..
lagi satu, kalau nak padankan baju dgn tudung, jgn buat dalam blik gelap..buat di tempat cerah...baru boleh nmpk..

Ardini Humaira said...

xpe kak.. hehehe pesen baru :D

munna said...

kak munna pun selalu je tak matching warna tudung dgn baju...belasah jelah ..asalkan dekat2 warnanya

onlajer said...

yang ini kawan tak pandai nak ulas dengan lebih lanjut he

Kella said...

hahahaha.. apa ada hal..hehe

Chic Na said...

ok je tu. sekarang kan fesyen kalerful. huhu..

Masha Meisters said...

hehe...pelangi+rainbow gitu :) hihih

Irfa said...

mmg pun.selalu kena komplen dgn adik sbb pakai tudung dan baju x match..huhu

tapi skrg dah trend..colour block.hehe

Irfa said...

mana beli lydia crocs tu?

Yana Libra said...

hehe..sebab tu sy takut nak pakai tudung ikut warna bunga..saya ikut warna background je..huhu~:P