Ini Wilayah Hijau: Lydia Winter


02 July 2012

Lydia Winter

• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

Assalamualaikum,

100312002509_lydia-winter-forest lydia winter green

hehehe, sekarang ni jatuh chenta dengan lydia winter nih. ni produk crocs. dah search la, kat web crocs malaysia, hurmmm ada sampai size 8 jer. hurm hany ni tak konfiden sangat kalau tak try ni kan, almaklom ler kaki nya gabak. macam princess fiona tuh…dan baru ni ada la pergi JJ balakong, crocs kat situ tak ada lydia winter ni, maka pulang dengan hampa.Midvalley, 1utama memang tak pergi lagilah…

Try jugak search kot kot ada blogger yang jual kan, so far kebanyakkannya adalah dari indonesia. hehe tak berani la nak berurusan thru online ni.kalau blogger malaysia semua nya dah tak ada stock untuk lydia winter nih…hurmmm maka, duduk la diam diam kau hany.

lydia 012 wedges

1-111130104Z9229 rasanya warna merah pun ada…

 

korang ada tak yang pernah pakai lydia winter nih? tak pun ada tak yg pernah pakai crocs ni, share boleh…besh tak?

Komen
32 Komen

32 comments:

Nyue said...

nyue xpernah pakai...tp kwn housemate pakai..dia ckp selesa je...hehehee

syalinda johari said...

wei cantiknya..aku berkenan yang wana pink2 purple tuu..brapa rat weh??

lelamaisara said...

cantik...tapi tak pernah try la laa

fazitaismail said...

xpenah try pun..tapi cantekkkkkk sgat..rasa berkenan jgak nie lalalala...hehe

Irfa said...

wah lawanya.
kat jusco seremban2 ada kedai croc tapi x nampak pulak yg ni

Wanieys said...

cantik gak erk hihi

Yumida said...

x pnh guna..x pnh beli..nampak pic tu mcm selesa di pakai...

Masz Sidek said...

kali pertama dengar jenama ni, memang ketinggalan betul sy ni... ;'(
tengok rupa pun dah terpikat... nampak cantik dan selesa jer rupa dia...

are_lin@yu said...

comel jgk..first time ayu tgk ni..

Si Matatajam said...

M pun first time tgk..tu pun tgk kat entry ni la...

Rohani Hashim said...

Ye ker nyue,hany mmg xprnah ada crocs nye nih. Tu ty pengalaman org lain

Rohani Hashim said...

Nakk jugak pink pink purple tuh.ahaha aku tgk kt website crocs malaysia rm229,tp kalau blogger jual lg murah la rm15lebih. Tp taktahulah keoriginalan nya.

Rohani Hashim said...

Cantik kan hehe tp tu la nk dpt susah je

Rohani Hashim said...

Ha tu la fazita,hany pn mmg xprnah try,tp nmpak oklah sesuai utk ke ofis n ada komen ckp slesa.

Rohani Hashim said...

Irfa,rs nya xsemua outlet crocs yg ada lydia nih. Hany pn xjumpa cari br ni

syalinda johari said...

229 ori?? berbaloi kot, sebab tak makan kaki and selesa..kakakakakaa

~Sweet Honesty~ said...

tak penah pakai lgi jenama ne..penah nmpak tpi yg laki punya la..yg pompuan xtau pula ade..

Chic Na said...

kalau crocs ada la pakai. mmg comfort & yg penting ringan. mcm tak pakai kasut. sesuai utk yg suka jalan2 mcm cik na ni. :)

Rohani Hashim said...

tu la beb, lagipun dia nmpk formal kan, so ko xnmpak sgt tu adlh crocs kan...tapi tu lah, 229 brkira gak ahaaha brsilat aku dgn laki aku jap lg. maybe kalau order online dpt murah sikit kot.aku br survey nih.

Cik Nur said...

wah..lawo2..dah pelbagaikan kan kasut jenama ni..!
rupanya de kasut wanita ye...

Yana Libra said...

tak pernahlah pulak pakai~

Dieyna said...

huhu tak pernah tgk pun jenama ni.. hehe

9n0L4 said...

crocs pun dh ade kasut tumit ehhh. ;)

Kella said...

cantiknya hanny!
berapa riya nih???
mahal ke dop?

Asyiqin Haulisah said...

wah ada ke. saya baru tahu, cantik juga, tp tinggi kot mcm tak berani nak pakai.

Masha Meisters said...

nampak smart,nice dan selesa je :)
boelh try untuk raya tahun ni la....hehehe

Solehah Shamsuddin said...

kasut ni nmpak cantik.tp jrang tgk style cmni.rupenye cmni ye kasut crocs.kasut ni bleh bwk ke pejabat ke?

jualan megatefal said...

Salam,

sorry promote blog jap kt sini..im selling tefal product..at a super lower cheap..other than that, others UK cookware..email me at jualanmegatefal@gmail.com or visit www.jualanmegatefal.blogspot.com

thank you

dyabunga said...

dya tak pernah pakai pun..tpi kwn2 dya ckp pakai crocs selesa

N.Aima K said...

ayat terakhir tu mcm tujukan untuk saya..kahkahkah sebab saya suka jg kasut merah ni..

wah wah mmg dalam list mcm ni..sbb canttiikkk sangat.

Misya Mialen said...

Cantkmnya kasut ni hani.;) nak jg la.nnt sy try tnya adik sy sbb dia peminat crocs.mana tau dia blh dpt murah.hihi

Cik Penguin_Solehah said...

nampak awesome je kasut cam ni.. Solehah tak pernah try pun kasut gini,maybe sb sekolah lagi kot =p