Ini Wilayah Hijau: BE


11 July 2012

BE

• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

Assalamualaikum,

Serius, dah lama tak login nuffnang. dan malam ni bila login baru perasan ada BE. tahukan BE tu aper kan. ahaha…blogger for sure la tahu kan. bukan la aper, menjakun sikit sebab dah lama tak dapat BE nih. Alih alih ada nih ha, Alhamdulillah…harap harap cukup la untuk cash out kan, ahaha buleh renew domain si hijau nih ha ;)

7-11-2012 10-16-29 PM ahaha semua BE pun tak sampai RM10…kahkahkah, takper rejeki ;)

**camne nak BE banyak, hapdet blog pun ala kadar, ceittttt**

Komen
24 Komen

24 comments:

Cik Nur said...

Alhamdulillah..oklah tu..ada satu pun dah ok..
kena rajin2 BW..naiklah BE tu.. :)

Ardini Humaira said...

waaa... dni tade BE setahun lebih dah :D

Ogy Nordin said...

Alhamdullilah! Rezeki mendatang....!

Chic Na said...

at least ada jugak drpd takde.
belum pernah dpt BE.

Masha Meisters said...

tahniah! alhamdulillah :)

Yumida said...

alhamdulillah..sy nyer x sebyk tu..hehe

Si Matatajam said...

Alhamdulillah kira ok la tu.. m langsung tak dak..

MommY & DaddY CooL said...

alhamdulillah...banyak tue ...saya x penah capai rm1 pun satu BE sadis tul..

Irfa said...

wah..BE dah singgah so kenalah rajin apdet
saya pun baru tahu apa itu BE
itupun siap tulis kat blog dan ada yg komen bagi penerangan

http://happyirfa.blogspot.com/2012/06/apa-itu-buffered-earnings.html

lelamaisara said...

alhamdulillah..rezeki..
tak pernah dapat BE lagi...huhuuu

Nyue said...

wahhhh....rezeki..dapat BE ag..Nyue nie xde ponn..sedeyy

are_lin@yu said...

senangnya daapt be..bez2..tahniah dear ;-)

cendol said...

wahhh..seronoknye dia..oke la tu..rezeki jugk kan..alhamdulillah ^__^

Mrs Velentine said...

sya punya baru 0.75

9n0L4 said...

nak jugakkkkk BE. huhu. untunglaaa dpt. ;)

dyabunga said...

ok lh tu.dya tk pernah dpt be

Kella said...

memang ada tengok baru2 ni.. ada 2.. tapi dok pahang sangat la BE Be ni .. doh.. kalu ada BE nok wat ndape?

~Sweet Honesty~ said...

weeee..bestnya dpt BE...

Ida_Iara said...

BE ku mencurah2 datang...sekali datang 2-3 tapi...hahaa..blog i tak brp glamer..BE nye income tak penah cecah sebanyak hany dapat tu..ahaha..takat sen2 aje.klu ikutkan total BE dapat tu dah berbelas2 dah..sayangnye blog tak glemer.kikikki..income pun tak masyuk laa.skrg 2 BE tgh running..tp total income utk 2 tu lum mengatasi income satu BE hany tuh..bagi tips sket nak suh org dtg blog cmne??hehe...dah la update jarang2 ada hati nak suh org mai baca kan?hehe..

Rohani Hashim said...

tulah dia kan, kena rajin BW ;)

Rohani Hashim said...

lida, kalau dh ada BE ni, kena rajin BW, hehe so nnti mesti org akan datang balik ke blog kite, ha nnti duit BE tu maybe akn brtambah la...setahu hany la, tapi tak tahu la betol ke idok...

Deqla manjew said...

alhamdulillah... deqla punye sikit je lagi...huhu

Dieyna said...

best tu dapat BE ...

Yana Libra said...

wah..banyak tu dapat~~ BE camtu ye rupa2nya..hehe~