Ini Wilayah Hijau: AMAL


18 July 2012

AMAL

• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

Assalamualaikum,

Marilah sama sama kita beramal, tolong menolong sesama kita. Yang kurang kita bantu, yang lebih tu bolehla memberi apa yang patut ok;)

483198_437703886252477_1930954410_n

 

396086_342282419179987_1177251415_n 

Tawaran utk tiga hari sahaja,
TUTUP pada 20 hb JULAI utk admin place order pada pemborong dan buat penghantaran pada Isnin 23hb ke SURAU dan MASJID utk kegunaan mereka memasak di bulan Ramadhan, berbuka dan bersahur.

**sharing is caring**

Komen
14 Komen

14 comments:

Yumida said...

bagusnya....
berbuat kebaikan di mana sahaja kan...

AzuraFazil DIN said...

wat amal time2 nak pose ni sgt bagus

Chic Na said...

membantu sambil beramal. :)

are_lin@yu said...

harga ok tak mahal ;-)

~Sweet Honesty~ said...

memberi dan besedekah d bulan ramadhan amalan mulia..

Deq's Qienz said...

selamat beramal ya..salam ramadhan dr saya :))

Masha Meisters said...

selamat beramal di bulan ramadhan :)

Ardini Humaira said...

bagus program macam ni :)

Cik Nur said...

bila lagi nak cari pahala lebihkan..
selamat beramal semua..
salam ramadhan juga buat hany...
lagi berapa hari je lagi nak sambut ramadhan..

Wanieys said...

bagus buat aktiviti amal ni...pahala pun dapat.dapat juga bantu golongan yg kurang berkemampuan...salam ramadhan dari wani :)

Cik Aini said...

membantu smabil beramal :)

selamat mnyambut ramadan hany =p

dyabunga said...

2 in 1..

Kella said...

terima kasih hany!

selamat menyambut ramadhan al mubarak.. salah silap harap di maafkan... =)

Arina Shamsul said...

SALAM RAMADHAN dan selamat menunaikan ibadah puasa dear :)

banner2 mana?