بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيم

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿١﴾ اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿٢﴾ لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿٣﴾ وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿٤﴾

Sunday, July 29, 2012

Popia Riben si Hijau ;)

• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Assalamualaikum,
150820103264[7]
Ha, si hijau cuba cuba nak meniaga pulak kan. hehe ni dia POPIA RIBEN SI HIJAU;). nama tak hengat kan. okay, hany ada bukak order untuk popia riben ni. (ad aker yang nak beli) ahaha, takper slow slow la kan.
POPIA RIBEN INTI SERUNDING IKAN = RM10 1balang (100biji) tak termasuk pos
050920103425[5] InsyaALLAH, gemuk gemuk popia nya, sebab intinya banyak;) (maaf yang ni hany terlebih garing goreng, ini untuk makan2 jer)
150820103262_thumb[3]ini la rupa si popia, belum di goreng.
 POPIA RIBEN INTI SERUNDING IKAN = RM10 1balang (100biji) Serunding original from Terengganu.
Untuk order, sila email ke popiariben@gmail.com
0509201034295 Balang kecik ditengah RM10, balang besar RM20 (tak termasuk pos la)

**email yer untuk order popiariben@gmail.com ;) **
Penghantaran (COD) area SERI KEMBANGAN, PUTRAJAYA, BANGI, KAJANG, PUNCAK JALIL, SERDANG.

23 comments:

Wanieys said...

wah meniaga pulak hihihi...tu la nampak gumuk2 jer popia tu hihi...gud luck okay^^

LYAfrina said...

mesti sedap & ranggup ni..

~Sweet Honesty~ said...

memang nampak gemok popiah tu..mak sweety pun buat juga popiah ne..

Rohani Hashim said...

ahaha sebenarnya mmg nk buat utk raya nih, tapi kalau ada yg nk order boleh la buatkan skali kan. gumuk2 sbb letak inti banyak ;)

Rohani Hashim said...

ha sweety bleh la tolong2 mak kan buat hihihi nnti meniaga lak lepas dh terer ;)

Rohani Hashim said...

a'ah rangup, sedap tu kena la cuba ;)

Deqla manjew said...

deqla suka... kalo termasok pos brape??

Rohani Hashim said...

deqla, cek email yer :)

Cik Nur said...

sedapnya kueh simpul kaseh.. :)
mmg terserlah kegemukkannya.. :)
hany, garing2lah sedap.. :)

Rohani Hashim said...

ooo, ciknur panggil simpul kaseh eh, hihi comey gak nama tuh. ha bleh la beli utk rasa kesedapannya, tang kegaringan tu mmg kompom, sedap tu kena lah rasa...

Yumida said...

moga bisnes berkembang ye sis..sedap pulak popia tu

Rohani Hashim said...

aamiin,tq dear...ha nak rasa meh la order ;)

Chic Na said...

favret ni popia riben. memang gomok2 popia hany tu. nanti bawak balik KB ye. hehe..

Kella said...

sedap nih hanyy... bila la kita nakjumpa.. boleh la dapat terus by hand kan?

Rohani Hashim said...

mas, ha boleh jer hehehe ;) hany nak keenakan di dalam balang tu, buleh la kite tukar tukar jom...;)

Rohani Hashim said...

hehe boleh je, mmg akan bawak balik ke KB tuh. nanti ada masa insyaALLAH igt nk beraya umh chicna...

etuza said...

awalnya buat kuih raya. apapun bulan ramadhan bulan rezeki. tahniah kometmen..selamat berpuasa

Cendol said...

popia reben..comel name dia.hehehe

Zura@Iwan said...

org pggey simpul kasih...sedap tue..:-)

Deqla manjew said...

kat mana ?? deqla nk order ni.. emel deqla kat sini yer..

deqla_manjew@yahoo.com

Si Matatajam said...

Sedap tu simpul kasih...M pun jual gak..tapi bukan yg M buat la. Jadi agen ja..

9n0L4 said...

wow. sedap ni popia. raye ni mmg gile mkn popia ni. ;)

Anonymous said...

tahun ni ada jual lg x??

Followers