Ini Wilayah Hijau: Tudung 1 to many


04 August 2013

Tudung 1 to many

• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

Assalamualaikum,

Ingat tak entri hany sebelum ni yang cerita pasal kalau dah suka tudung tu, asyik la duk ulang pakai yang tu jer kan. Ramai jugak rasanya yang macam hany ni kan. ahaha takper lah, janji selesa kan. dan jangan lupa untuk basuh yer. asyik duk pakai je, tak basuh tak jadi jugak.

IMG_6052

IMG_6075

IMG_6088

Percayalah, ketiga tiganya adalah tudung yang sama, brand Nur Kasih free size. dan kebetulan memang match jer kan. kalau tak match pun taram je lah. tapi tengok situasi jugak lah.

D’Haja…D’Haja…D’Haja… ahaha tak menahan nak D’Haja…harga mak aihhhh

Komen
2 Komen

2 comments:

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

Assalamualaikum sis

xpernah beli lg tudung D'Haja ni

Salam ramadhan & Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin yer :-)

Cik Nur™ said...

senangkan tudung yg masuk dgnapa saja warna...
tak perlu pening da nak pilih tudung.. :)