Ini Wilayah Hijau: Berikhtiar dengan QASEH GOLD


29 August 2013

Berikhtiar dengan QASEH GOLD

• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

Assalamualaikum,

Alhamdulillah…semakin ramai yang mula mengambil makanan berasaskan makanan sunnah ni. Kita sedia maklum kan, makanan amalan Rasullullah ni banyak kebaikan nya.

QASEH GOLD ni macam yang pernah hany beritakan kat blog hijau ni, mengandungi makanan sunnah seperti madu,kurma,habbatussausa,buah tiin,zaitun,air zam zam, juga mengandungi delima,manjakani,untuk lelaki semua sama tapi tak ada manjakani dan ada ashwaganda, yang mana boleh prevent dr kanser prostat…

Hany sebenarnya dah lama tahu pasal QASEH ni,tapi tak pernah cuba betul betul. amek sekejap then stop ambil produk lain. maklumla ghairah nak cuba kan,tengok testimoni semua molek. sehinggalah bulan April baru ni, hany start QASEH GOLD ni, dan alhamdulillah hany istiqomah sehinggalah ke hari ni masih lagi ambil QASEH GOLD ni.

8635_476864115740883_2101027660_n

Alhamdulillah, dengan izin dari DIA…period hany elok setiap bulan bermula mei sehingga sekarang. Seriusly, sangat bersyukur. sebelum ni memang tak pernah la setiap bulan kan. Yer QASEH GOLD mungkin hanya asbab dalam semua ni, tapi alhamdulillah tak rugi ambil QASEH GOLD ni sebab banyak kebaikan dia.

Antara yang mencuba QASEH GOLD…

564483_10201959255932637_1902776091_n copy

562762_10201959255532627_1726966558_n copy

Untuk kanak kanak jugak ada rangkaian QASEH ni, iaitu QASEH JUNIOR. QASEH JUNIOR ni mengandungi MADU,KISMIS,TIIN,CENTELLA,BAYAM,DELIMA,MINYAK ZAITUN,ZA’FARAN,AIR ZAM ZAM, ARABIC GUM, GINGKO,HABBATUSSAUDA. InsyaALLAH, hany akan buat entry kebaikan serta khasiat setiap bahan ni.

1010543_663715796976246_911399104_n

QASEH GOLD- 550ml, QASEH JUNIOR 420ml.

InsyaALLAH, amalkan makanan tambahan yang mengandungi makanan sunnah ni banyak kebaikan dia. macam untuk kanak kanak tu, baik kenalkan dan biasakan dengan makanan sunnah ni dari awal. Kalau boleh bagi yang raw, lagi bagus. tapi hany personally tak dapat lagi nak ambil semua yang raw. macam madu, habbatussauda, kurma, zafran…zafran tu memang mahal la kalau yang raw kan. takperlah ambil je lah dulu yang campur campur ni…InsyaALLAH ada rezeki ada kemampuan boleh cuba yang raw kan.

Jangan tanya hany pasal pernah tak cuba produk ni, produk tu…hany hanya boleh bercerita pasal QASEH sebab hany dah alami sendiri.

Tapi, bagi hany kalau nak cuba sesuatu produk tu, janganla seminggu dah nak nampak kesan yang vavavooom kan. kalau betol boleh nampak kesan dalam seminggu alhamdulillah. dan lagi satu pengajaran hany dapat sila amek betul betul, jangan yang ni kejap, yang tu kejap…at least bagilah kurang kurang 6bulan masa kan.

okaylah, kalau nak mencuba QASEH ni…bolehla contact hany 019-9597323. InsyaALLAH…sama sama martabatkan makanan sunnah…

Komen
6 Komen

6 comments:

Ena said...

Akak sekeluarga juga mengamalkan Qaseh juga.. Mudah2an ada keberkatan. Amin

Rosmiza Ali said...

Baru dengar pasal Qaseh ni.. sebelum ni tak pernah tau pun.. Huhu..
ZON PERMAISURI CHOMEL

Masha Meisters said...

1st time juga dengar pasal produk ni...hehe

Cik Nur™ said...

dulu pernahlah mkn
..
skrang ni tak dah...

Nafisa81 said...

Kits pakai jus hidayah, serai maps je, belum mampu nak try rangkaian qaseh

Solehah Shamsuddin said...

xpernah try lg.xbeli sbb xd duit nk bli mknn tmbahan cmni.hehe