Ini Wilayah Hijau: Tak Payah Tilam Baby la Adra oiiiii...


29 January 2015

Tak Payah Tilam Baby la Adra oiiiii...

• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

Assalamualaikum,

Zaman sekarang cantik cantik kan tilam baby tu. Pelbagai design...memang menarik tertarik menggoda lah kan. Haha mak beriya yang excited, anak bukan tahu apa pun, janji dia tido. Letak kat mana pun kan.

Hany sekarang letak Adra atas toto je. Lapik toto kecik baby tu atas toto besar, so tebal la sikit. Toto baby tu pun lipat dua sebab kalau tak lipat nipis bebenor, kesian pulok kan. Konon nanti nanti lah beli tilam baby yang senonoh and cantik sikit.



Haaaa begini gaya kamu tidur sayang, tak payah tilam baby lah. Baik tidur je atas comforter umi ni. Senang besor panjang, golek lah kamu sampai ke bawah pun kan. Takde lah umi risau. Macam ni lah kalau bangun setiap pagi.

Adra gerak ke bawah, bukan ke tepi kiri kanan. Dah betulkan, jap lagi sama jugak. Dia menggeliat tu yang beralih ke bawah. Kalau bab menggeliat huiii memang serah kat dia laaa...

Kita beli toto dewasa je lah ye sayang, jimat pakai sampai kamu besar. Hahaha beli tilam baby pun pendek, kan kamu menggeliat sedar sedar dah kat lantai. Kesiannn pulak...

Komen
5 Komen

5 comments:

Dokter faRyn said...

hahahaha. lawak laaa adra :)
hany nanti whatsapp kite address tau. teringin nak post sumthing for adra hehhhe. tapi enggak ketahuann bila mau post kuikui.

nor nazliana said...

comelnyer dia..

syalinda johari said...

montelnyaa Adra...mesti lengan jadi michelin dh ni..
sebijik muka Juki weh..
hahahaha..anak ayah betul...

Rohani Hashim said...

@docfaryn
Haa geram gak asyik ke bawah je,sbb riso dia xselesa,tp kalau dah malam hari takkan la nak berjaga je kan angkat dia ats bantal.biorkan je laaa

@nornazliana
Hehe baby semuanya comel kannn

@syalinda
Haha dia michelin kat paha weh,lengan xde pun. Kena selak satu satu time nk bersihkan...

Lady D'yot said...

hehe..hanan pkai tilam baby time dalam pantang je..pastu tido dah buas, takde maknanye tilam baby lg..hehe