Ini Wilayah Hijau: Mengandung Selepas Amalkan 6 Botol Qaseh Adinda......


28 January 2015

Mengandung Selepas Amalkan 6 Botol Qaseh Adinda......

• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

Assalamualaikum...

** Qaseh bukan UBAT, tetapi makanan tambahan berasaskan gabungan makanan sunnah**
** Pengambilan Qaseh bergantung kepada individu untuk mendapat serta merasai kesan nya**
** Usaha & Ihktiar, namun semuanya Rezeki serta ketentuan dari NYA...aamiin**

Yer, dalam apa jua perkara kita perlu usaha serta ikhtiar. InsyaALLAH ada rezeki untuk kita. Sama juga dalam untuk kita mengandung, kita usaha, kita ikhtiar...namun segalanya ketentuan dari DIA... DIA tahu bila masa untuk DIA berikan sesuatu pada kita. Namun DIA pastinya suka hambaNYA berusaha kan...

Alhamdulillah, ada feedback yang amalkan Qaseh Adinda ni, dimurahkan rezeki...mengandung setelah amalkan 6 botol Qaseh. Allahuakbar! Macam hany dulu, wallahualam berapa botol, tapi genap setahun amalkan Qaseh Adinda baru hany diberikan rezeki yang dinanti nanti...aamiin...


Qaseh ni alhamdulillah.....membantu bagi wanita yang ada Keputihan, membantu balance kan period, InsyaALLAH...membantu usaha untuk hamil. Antara kandungan Qaseh Adinda ni...


Di samping itu, Qaseh ni boleh membantu kalau ada masalah sembelit, sebab qaseh ada arabicgum atau almanna...testimoni hany sendiri memang everyday membuang, alhamdulillah...

InsyaALLAH, kita usaha dulu dengan istiqomah. Jangan tanya hany, 
"sis, berapa botol ni baru mengandung"
"Kenapa dah seminggu saya amek takde apapun sis"

Haaa, berbalik pada apa yang hany mention kat atas, setiap orang berbeza kan, jadi nak dapatkan kesannya pasti berbeza sebab Qaseh ni bukan ubat, tapi makanan tambahan. Jadi memang lah,kalau amek tak terus dapat effectnya. Tapi...rata rata bagi feedback, yang ketara terus rasa bila amek Qaseh, kurang letih...sebabnya Qaseh kaya dengan kandungan kurma, pemberi tenaga segera.

Hubungi hany untuk sebarang info berkaitan Qaseh ni, 019-9597323
Komen
3 Komen

3 comments:

Dokter faRyn said...

alhamdulillah. semua nya dengan kuasa ALLAH kan. memang kite pun tumpang gembira bila dengan berita macam ni. sebakk sangat tau.

insya ALLAh nanti bole syor kan dekat patient, tak salah mencuba. dan terus ikhtiar :)

Lady D'yot said...

Saya dulu alhamdulillah rezeki datang pas 2 bulan atau 2 botol amalkan Qaseh..;)

Rohani Hashim said...

@docfaryn
Ye kan semuanya ketentuan ALLAH...yg penting usaha usaha usaha...lepas tu berserah lah pada DIA kan.

@ladyD
Alhamdulillah....