بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيم

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿١﴾ اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿٢﴾ لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿٣﴾ وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿٤﴾

Friday, February 10, 2012

Gila Hijau…aaahhhhh!

Assalamualaikum,

ahhhh banyaknya benda hijau yang memikat jiwa raga ku. aaahhhh beroinau mata tengok weh, dup dap dup dap je rasa jantung ini;)

mum3 Set lunch ni hany dah rembat dah. hehehe gara gara hijau ;) picture kredit to roseeuforia

ha, sekarang ni berkenan pulak kat set nih ha, promo untuk bulan february nih. start hari ni dah boleh beli weh. ayyoooo camner nih…

382 yerrrrr, berkenan dengan yang ni… erkkkk

 

**aci tak beli jer sekarang, simpan je lah sampai boleh guna nanti, boleh?;)**

13 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam mzhany..cantikkkkk!.K.atie tggu Tupperware kuarkn semua set biru...br beli :D
Tp set biru Tupperware yg tuk simpan ikan2/udang/dll kat esbok tu dh beli dah..

mzhany said...

Waalaikum salam kak atie. uuuuu syoknya dh beli set freezer yg biru tuh. sy ni yg ni nk beli, baby pun tak ada lagi uuuu, sabau je lah kan. kalau beli nih, mesti husband bising jer.tp kalaua da baby plan nk full BF (insyaALLAH)...hehe

Hanis MY said...

aci je hany, mana tahu beli2 alih2 ada auwww i likeee...

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Hany - Ada sorang member MM ni, dia rajin buat kuih, beli botol susu budak tu bukannya buat botol susu pun (sbb anak2 dah besar), tapi buat "penyukat bhn". Klu2 Hany nak buat mcm dia. :D

Betul la Hany, bf sgt bagus utk baby & ibunya juga (bleh slim).

littlehumblelynn said...

hany

wah cantiknya..xper beli dulu..then bila ada baby nanti boleh terus pakai..x semestinya fully bf x guna botol tau..

syalinda johari said...

cantiknya weh..beli ja hany...mana la tau rezeki allah swt..lepas beli ni, pastu leh guna dah..

fazilzura said...

amboi sume nye ijau ....

aikk nk beli set baby ler ??/ jeng jeng jeng

munna said...

cantik hany...belilah set utk baby tu... manatahu ada yg melekat nanti

Dokter faRyn said...

kalau PB ade set warna hijau, mesti hany dah rembat jugak :)

mzhany said...

@hana
hihi ameen hana, tp tu la kalau ada plan nk full bf;). tp ok je kan beli pun kan, bleh je simpan susu kannn


@MM
ahha mm hany ni kureng sikit buat buat kuih nih. ahahha


@kaklynnn
ha tu la kan kaklyn, bleh jer guna kan kalau bf pun hihihi ni smangat ni ada org sokong


@syalinda
ahah aku suker weh, ramai sokong nih;)


@zura
eh eh zura, ameen...semoga ada la rezeki kan kali nih...ameen


@kakmunna
kan kakmunna kan, cantik kannn


@docFaryn
ahaha itu ler,eh ade ke pb kaler hijau ahaha lagik mau tanya kan

Azi said...

azi biasa2 je wrna hijau ni, bknlah obses tp bila belek2 baju kurung byk plk wrna hijau, mgkin hijau ni fav. color jugak cuma xsedar je..

tupperware ijau tu mmg cntik. set bby wrna hijau msuk utk bby girl n boy. btw azi pn hope boleh full bf hakeem smpi 2 years.

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

ala hany....rembat ja....tak da sapa yg kesah...

mana tau..kot2 bila dah beli...didlm pun ada isi....

Ardini Humaira said...

woaaaa kiutnye! beli je kak.. no poblem punya :)

Followers