Ini Wilayah Hijau: Tolong Vote boleyyyy;)


07 February 2012

Tolong Vote boleyyyy;)

Assalamualaikum,

hehehe, sebenarnya nak mintak tolong dari korang nih, tolong vote kan boley? hehe tak pernah join contest yang kena vote nih. so ni nak mencuba lah. harap korang sudi tolong vote kan;) klik kat bawah ni eh untuk vote.

 

KELIK SINI

 

Untitled

nanti dekat sebelah bentuk LOVE tu ada keluar VOTE NOW. korang kelik je VOTE NOW tuh. ehhee tq yer. boleh vote 24jam sekali. tapi korang mesti tak larat nak tolong vote kan banyak2 kan, sekali pun dah ok…thank you;)

** syiannnn baru 1vote ahaha**

Komen
7 Komen

7 comments:

wida said...

Auw..romantiknya

mzhany said...

ahaha wida, jgn ckp cmtu...maluuu ;)

Hanis MY said...

sukalah gambar ni...sweet sgt! ok laju2 hana g vote...

mzhany said...

tq hana...mekasey ;)

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Hany punya pasal, MM dah votekan dah..

mzhany said...

MM, tq ;)

syalinda johari said...

hany, p baca kat entry ni, ada link kedai nama MZ..kekekekee...