بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيم

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿١﴾ اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿٢﴾ لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿٣﴾ وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿٤﴾

Tuesday, February 14, 2012

Veil untuk tunang, nikah ;)

Assalamualaikum,

ha, dapat komen dari seseorang, HAZIQA namanya. dekat profile HAZIQA ni ada 2link blog.

Untitled komen di entry nih, tunang

 20498136_thumb[2]

 

hany rasa macam zaman sekarang ni dah tak valid je veil yang hany pakai tuh. ahaha itu macam dah ketinggalan zaman jer kan. yer lah simple jer tuh dan sekarang lagi cangih dan lagi cantik veil yang ada di pasaran kan. tapi since orang dah bertanya, kita jangan lokek kan. tak elok macam tu.

Sebenarnya, veil ni, hany sewa masa hany station di skudai, JB. iaitu di Taman Universiti, SKudai, Johor Bharu. so sekirnaya haziqa berada di area sana, boleh lah pergi ke Taman Universiti nih, kedai yang hany sewa tu betul betul atas kedai buat kad kahwin. seriusly hany tak ingat alamat, dan no HP akak tu pun dah tak ada.

Tapi kan haziqa, sekarang ni banyak yang cantik cantik tau, cuba search, bukan setakat sewa, nak tempah pun boleh kan. ha….cuma sediakan duit saja ;).

**semoga dapat membantu sikit sebanyak;)**

2 comments:

wida said...

pesen skrg lagi cantik2 kan hany..

mzhany said...

@wida
a'ah wida, skrg lagi va va voom gituh huhuhu

Followers