Ini Wilayah Hijau: GYM


27 September 2012

GYM

• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

Assalamualaikum,

Ada cadangan tak GYM kat mana yang besh? yang ada instructor jugak yang murah murah sikit. ahaha giler demand syarat kan, nak murah, nak ada instructor. apadaaa….

Yang pasti memang susah nak cari GYM yang asingkan waktu untuk pompuan dan lelaki kan. yang hany tahu, area putrajaya ni, yang mana dalam kompleks kerajaan, hari jumaat waktu solat jumaat, memang khas untuk perempuan sahaja. maka nya, seminggu sekali jer lah boleh pergi.hehe…

tengah mencari GYM ni, korang kalau ada cadangan harap dapat bagi info.

TQ in advance.

body-builder-21

takder lah nak jadi sampai macam ni, muscle penuh kat lengan…bukan nak buat badan pun…eiiiiiiii

Komen
17 Komen

17 comments:

syalinda johari said...

weh, ngeri aku tengok gambar tu..eeeeeeeeeeee

Mrs Velentine said...

wah ngeri ni..sya x tau lah gym nak cdgkan..cubit2 sini

dya bunga said...

haha..dya xpernah pergi gim..haha

Zura@Iwan said...

skrg ssh nk cari gym yg asing2 ni..

dl gigih gk nk g gym...last2...buat xtvt jogging jek..hikss

lelamaisara said...

hehehe..jgn le jadi mcm tu sekali...seram u...huhuuu

Chic Na said...

bestnya g gym. huhu.. pernah g skali je tu pun buat threadmill je. hehe..

Ida_Iara said...

Sedang membayangkan Hany dgn rupa bodi begitu....hmmmmmmmmm.. cmne ek?hahaha..

Cik Nur said...

eii..seram tgk pic tu..
seminggu sekali je ek kat putrajaya..

Ogy Nordin said...

Kat umah JS ada gym khas utk pompuan..tapi tetap payoh nak gi hehehhee

etuza said...

ngeri lah wanita macam tu.dunia dia.

Cinta Misteri said...

hooo0 manghaiii...tegezut mak tengok. Ingatkan u nk jadi mcm tue...ihikkssss...

sori, tktau nak suggest. kalau kt JB okey kot, then boleh gi sesama (poyoan CiM)

kinara kinatara said...

gym...hamboi...:)
hehe..kina xpenah ag jumpe gym yang asingkan laki n pompuan..hehe:)
mungkin akan ade suatu hari nanti:)

9n0L4 said...

nak mule gaye hidup sihat ehhh. hee. good luck ye. :)

Arina Shamsul said...

hahaha..kalau nak jadi camni,garenti jadi tumpuan kalau bejalan..tak mo eh..haha.

good luck dear :)

Si Matatajam said...

Ish harap2 Hany tak jadi cam kat pict tu la yek

Solehah Shamsuddin said...

omg, takut seyh tgk pic ni.pmpuan xssuai la kalau berotot, laki xpela

Deqla manjew said...

Xde selera nk tgk pompuan gitu..lelaki apatah lg kan..haha