بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيم

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿١﴾ اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿٢﴾ لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿٣﴾ وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿٤﴾

Monday, September 17, 2012

Ke mana tu Mek Ani oiiii….

• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

Assalamualaikum,

AKan ke negera yang ada salah satu keajaiban dunia…

crazy_hair_2 Great Wall, China

Yer, ke China…dah lebih spesifik ke Beijing, China…without my husband. ahaha dah tu bukan pergi hanimun pun, pergi under company sebab ada training, yang mana dibuat di Beijing ni.kalau buat kat us ke uk ker…rasanya tak pergi kot,sebab tiket mesti lagik mahal kan.

Tiket 12malam ni…Nasib baik la suami tak kerja, bolehlah hantarkan isteri kan, kalu dok mesti sedihhhhh. walaupun pergi tak sampai 10hari, tapi kalau suami tak hantar mesti sedih. ahaha pompuan!!! biasa lah. ni pun malam ni, jangan lah ada adegan airmata ni.

Ingat lagi masa hany pergi training kat Boston, Us tahun 2007 dulu. masa tu sah sah la takde suami lagi, pakwe pun takde masa tu. rilek jer, pergi KLIA opismate hantar. Klik hany yang pergi training skali masa tu, siap Mak,Ayah,tunang dan bakal mak mertua hantar kat airport. ahaha siotttt seb baek tak sedih masa tu. ke sedih jugak masa tuh.ahaha tak ingat!

Meh la nak tempek gambar masa g US dulu.ahaha nakkk jugak;)

4 Harvard la sangat kan

3 smile

1 Shopping time, ahaha hany punya yang Guess diangkat tu jer,yang lain semua org punya.tolong bawakkan je;)

2 Daun mohabbatein tu bukan edit tau,memang ada.

Ok, sila percaya ni semua adalah hany yer. ini adalah 5tahun lepas yer. ahaha kuruih lagi masa ni.ishhh agak agak dapat ker kembali ke saiz ni eh.hehehe…

okaylah, semoga perjalanan ke Beijing, perjalanan pergi, semasa disana dan perjalanan pulang ke tanah air tercinta ni dilindungi dan didalam rahmat NYA…aamiin.

**kalau rajin hany update lagi masa kt sana, kalau rajin yer**

13 comments:

wida said...

Wahhh bestnya sambil keje..dpt jugak travel negara org.
take care yer

Che Rosliza Che mat said...

Wahhh best gilo ke situ hihihi pemandangan pun cantik...

Deq's Qienz said...

Wahhh bestt giler..untung badan dpt smpy tmpt owg yerr..

Si Matatajam said...

Betoi tu bestnya dapat Jejalan p negara orang ..seronoknya...

etuza said...

memang best sangat dapat jalan2 di negara orang,hebat ya..tahniah

Chic Na said...

safe journey dear. :)

cippzzySHMR said...

salam.

wah.bestnya.nnt update beijing nye story plak k!
happy working n hv fun,hany!

cippzzySHMR said...

salam.

wah.bestnya.nnt update beijing nye story plak k!
happy working n hv fun,hany!

cippzzySHMR said...

salam.

wah.bestnya.nnt update beijing nye story plak k!
happy working n hv fun,hany!

D'aNie said...

Fuyyyyoooo best baq ang!!!!!
Syoknya hany menjelajah obersi..
Take care, smoga semuanya selamat

dyabunga said...

bestnya dpt jln2 kat luar negara..

Solehah Shamsuddin said...

teringin nk jalan2 ke oversea.hope solehah pn dpt g jalan2 ke luar jgk nt

Cik Aini said...

bestnya..travel ke tmp org..
biasalakan pompuan,kalo nk g jauh kena berdrama ckit.hahaha
**sy pnya company antar ke jerman,kalo ke US mesti best ni :)

Followers