Ini Wilayah Hijau: Pengubat Rindu


22 September 2012

Pengubat Rindu

• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Assalamualaikum,

Seriusly, rindu giler nak berblog. Kat sini susah je nk masuk blog, FB memang langsung xleh masuk. hari ni hari ke2 berada di beijing nih. so far…kaki sakit. sebab banyak jalan, tapi good for me…balik ni mesti kurang 5kg…waaahhh gitu kan.

Disebabkan hany nak kena kemas, sebab esok nak kena check out and tukar hotel, maka xleh la nak celoteh banyak,hadaplah gambar gambar kat bawah ni ok. Dayah, aku tahu ko rindu kat aku kan, ha tengok ni…;)

NI gambar hari pertama, sampai kul6.30 kat airport, dudangdungdang kul8lebih check in. then kul11 dah gerak pergi tempat meeting, kitorang tak join, tapi sebab nak follow tour ke Forbidden city. Perghhh gile penat, even dah tido dalam flight. tapi time jalan jalan tu memang tak hirau la penat ke tido ker kan;)

 Tour geng geng ASC ASIA & US-entrance Forbidden city


Okay, itu jer kot.walau dalam hati menggelegak nak hapdet nih ha. tapi apakan daya kan. Botol air tu kena banyak, nak berak nanti nak tadah air. dlm beg ada lagi 3 botol. ahaha biasalah tempat orang kan nak buat cmno…


ok, bye….tunggu esok lak eh;)
Komen
10 Komen

10 comments:

munna said...

wah!....jauh berjalan ye hany....

syalinda johari said...

syoknyaaa berjalan nun jauh di sana...kekekekeke

Chic Na said...

seronoknya makan angin sambil keja. ;)

D'aNie said...

Hujan batu lg best,kan..anyway enjoy ur job + holiday..heheee

lelamaisara said...

wah...jauh berjalan ye hany.....nak ole2..hahaha..tak malu...:p

etuza said...

banyak pengalaman bila berjalan jauh ni..saya rasakan sendiri dapat lihat keadaan tempat orang lain, nampak besarnya kehebatan Allah..

Si Matatajam said...

Take care kat tempat org tau...

dya bunga said...

bestnya..jgn lupa ole2 utk dya k..hihi

I am Chipfida... said...

oii p beijing?? nape tak cakappp?? aku nak hekot!! hihih..

9n0L4 said...

untunglaaaa dpt gi sane. bwk balik ole ole nnt ye. ;)