Ini Wilayah Hijau: Percambahan speed trap


18 September 2012

Percambahan speed trap

Hati-hati dgn speed trap ini. Location @SKVE highway seblah kiri kalo dari taman equine/puchong menuju ke maeps. Dgr cite max speed is 80km/j je.

sekian MZ melaporkan dari bilik berita studio 14.
Komen
10 Komen

10 comments:

Mrs Velentine said...

haha..banyak 2..cubit2 nuffnang

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

choyyyy..banyaknyer hahahaha

onn Lajer said...

dekat jay bee aku belum perasan benda ini lagi hehe

dyabunga said...

byknya camera..

Si Matatajam said...

Tu....dia....banyaknya speed trap...mmg kena control betoi2 la nak bawak kenderaan Kalau camni..

D'aNie said...

haddoiii..
ni depa taram kol 7.08am pon dah kena speed trap..
bayangkan 60km/j..ahahahha nk lumba kura2 kot ni, yg ni kat sungai tong, terengganu..cayyaaallaaahh

Solehah Shamsuddin said...

banyaknya speed trap.ini kalau kena ni rm300 melayang kot

Cik Aini said...

kehkehkeh
laporan di terima.
rojer n out :)

syalinda johari said...

tudiaaa banyak nya kamera....

~Cik Sweety~ said...

mati matiiii..byk ooo