بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيم

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿١﴾ اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿٢﴾ لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿٣﴾ وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿٤﴾

Monday, September 24, 2012

Hello Nasik Lemak!

• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Assalamualaikum,

Alhamdulillah, selamat sampai ke Malaysia, jam 7.40 pagi semalam. MZ sampai, sembang sembang kejap ramai ramai, then terus gerak balik. Terus pergi carik nasik lemak. ahaha rinduuu nasik lemak weih. nasik lemak ore kelate+sotong, beshhhh!

Meh la layan gambar sekeping dua dulu, ini jer yang mampu di hapdet…


DSC_0487 Daripada penuh depan ni, sampai tinggal hany sorang, tak setel setel lag nak check in. gara gara komunikasi ayam dan itik. dia tak tahu speaking….sampai stress muka dia tau!

DSC_0497 Archibus Beijing. tempat training…

DSC_0523 ini evelyn & her family. suami dia ni ahli group Azlan & The Typewriter. dia yg cakap la….

DSC_0595 Hijau+Pink, korang mampu? ahaha ada cerita disebalik itu kasut pink. geliii wehhh.apakan daya hijau takde.

lll kungfu panda…ahahaha ;)

DSC_0173 Bergabunggg…..

DSC_0073 Asia Pasifik+US. ni la gambar yang sepatutnya keluar kat entri sebelum ni.tapi hampeh sbb post entri kat sana tak keluar lak gambarnya…


**nanti la baru hapdet cerita…**

7 comments:

Si Matatajam said...

Amboi2 siap berkungfu panda lagi tu..hi hi...

Mrs Velentine said...

wah berkungfu panda yea...hehehe

SweetYatt said...

ha ha ha... keluar dr ketibaan terus minta nasik lemak ek...

etuza said...

seronok tu kelihatannya ya..tahniah dapat melawat tempat menarik..

Chic Na said...

baru pegi dah rindu nasi lemak. hehe..

9n0L4 said...

jauhnyeeeee gi training. ;)

wida said...

kat sana x jumpa nasi lemak ke..hehehe, kesian.
alhamdulillah..dah selamat smpai m'sia ye

Followers