Ini Wilayah Hijau: Akhirnya saya berpeluang memandu Camry WRQ itu... ;)


15 November 2009

Akhirnya saya berpeluang memandu Camry WRQ itu... ;)



hahaha tajuk, panjang...
hari jumaat baru nih, sepatotnye hany balek ngan bus bersama awang, tapi since bigboss hany ade miting pagi tuh and dia nak balek opis, tgh hari, so hany pon ikot la..seb baek dia benarkan....

sbnrnye boss dalam keadaan penat (nmpaknya laa), kitorg pon sembang la...pelbagai topik la...hehehe sbnrnye hany mcm xbrani nak sembang byk sbb ye la dgn keadaan bos xsehat kan...tapi terigtkan kan nnti dia ngntok plak...ye la org xsehat ni bukan bley kira kan....tapi...punya la ngntok sbb dia x on radio...owhhh hany sgt tidak boley ok.....

smpai hentian pagoh (separuh dr prjalanan...kl-jb 300km), da minom kopi seme...skali my big boss suruh hany drive...what??? bawak camry dia? huhuhu...dalam hati suker....yer, hany kan jakun, mane pernah bwk camry okayyy!, tom grey kepunyaan husband tu slalu la yer....

hahaha,
nak cite gak kejakunan ku ini...
masuk je kete, hany nak betolkn seat la kan...nk gerakkan ke depan...slalu kete yg slalu ku bwk, tekan button then gerakkan badan ke depan kan...soo seat akan ikot bergerak skali...tapi, ini camry xjugak gerak2..adeiii ape yg xkena nih, maybe xpernah gerakkn so ketat la kot..so hany buat la lagi...huhuhu xjadi...
udahnya hany surrender, then ty la boss....hahahha, ropenye dia auto...ko tolak button ke depan, maka seat itu akan bergerak ke depan dengan sendiri nyer...ayoooo rohani, sian kt ko....hahahha xper xper, xpernah bawak kan...

elok hany start drive jer, boss pon on kan radio...huh tengkiu tengkiu...seb baek faham kan...maka hany pon drive la sambil nyanyi nyanyik...sekejap je boss dah lena...see, mesti penant kan...and rasanya sbb dia penat tuh sbb tu dia yakinkan gak diri dia bagi hany drive, kalu x, xder nya nak bagi kan..hehhe...almaklom ler, rohani masih P okay....xper jgn riso....saya bawak kete Pelan jer....

ha,
hany teringat statement yang pernah bos ckp kt hany...
masa mula mula nak start project JB nih, kitorg ade la ulang alik ke jb kan...masa tuh hany, ajak n big boss naek camry dia kan...dia pernah ckp kt ajak smbil perli perli hany...

"Ani, u da bley drive?"
"alaaa, sy baru je lepas L...next week start  blajo drive"
"jak, ru gi kan...kalau tak boley bagi dia try bwk kete saya nih"

ajak gelak jer....saat tuh dalam hati hany, ummm xper, nnti mesti hany bley bawak gak nyer....huhu akhirnya mmg betol tercapai gak..hihihihi....

Komen
1 Komen