Ini Wilayah Hijau: 2jam di Palace of the golden horses....


22 November 2009

2jam di Palace of the golden horses....




jam 3 ptg kami menuju ke Palace of the golden horses...aduiii...panjang tol namenyer...adeihhh, hurmmm kami dh bley agak la mesti ade promotion ape2 la kan...but kami pergi jugak...dalam otak dah set, jgn amek ape2, jgn terpedaya...hahaha...

tapi,
bley gak la jejak kaki kt itu hotel laaa...kalu bukan sbb promo nih, knpem la kami x pergi kan...nak g tido kt situh...adeihhh 1mlm utk bilik biasa je rm799 okeiiiii....lain r ade yg nak sponsor kan! haruslahf ikir 4,5 kali kan..;)

kami dibawak la ke sekitar hotel, tgk bilik, tgk gym, health center, spa, restoren seme laaa....hurmmm sangat la besh tmpat2 nya okeh...mesti r kan...rate pon tgk la brape kan...

for info :
~~ ade 999,999 kuda kat ini hotel...termasukla perhiasan kuda, kt bilik ke, kt carpet ker, kat dalam lukisan ker...
~~ golden suite = rm12k per nite...huhuhu (* - * )

itu jerla kan, kalu nak tau lebey lanjut, sendiri surf la yer...

meh layan gambar : hehe malas menaip...















itu je la gambow nyer...da la tenet slow, ni kira gigih dah...upload 1...siap bley berangan lagik...adeihhh...after ttuor nih, kami dapat voucher stay@palace, 2D1N...huhuhu beshhh kan kan kan...tapi yg xbesh nya valid utk hari shad smpai jumaat jer, and 2bulan dr hari nih...uhhhh...da la kena keje kt jb, kalu kt sk nih ok ler...eiiii penghalang betol la jb nih....

maaf yer, xley nk pas pas kt org laen yer...huhuhu...kami akan cube jugak...1mlm pon da cokop ok, nak tido doket palace tuh...uuuuu, harap2 kami dapat la plan masa utk ke sini...

aperpon, 2jam di palace, pon amat bertuah...hehehe, bak kata hany tadi la...kalu x kerana promo nih, xkkan la kot kami ke sini...dgn fucking nya pon dah rm6, owhh sowiii parking pon rm6 dah yer...hari ni, kami hanya mmbayar rm6 utk parking, minom tengahari and makan malam free, nasi beriani lagik...ummm ok la, got to go dah 11++ nih, nak kemas brg2, sok jam5 nak gerak ke jb lak...daaa






Komen
0 Komen

No comments: