Ini Wilayah Hijau: ~~~ TOLONG ~~~


12 November 2009

~~~ TOLONG ~~~



ade sape sape tahu tak, cmne nak buang SUBMIT TO DIGG laaa, REDDIT laaa....kat blog hany nih...

dia mcm embed ngn layout hany nih, kat coding xder, hany dah carik...ishhh da la xterer mane coding coding nih...sioottt jer...hany da try mintak tlg kak nora, tp dia pon xjumpe code itu...kak nora si web developer pon xjompa, apatah lagi hany nih...isshhhh

kalu sape sape tahu, tolong eh...bg info kt hany...pleaseee....

xsuke, dgn ada nya minatang itu, ianya sgt menjengkelkan...betol ke penggunaan perkataan nih, sbb nya, ianya memanjangkan lagi entry hany...dh la 1 entry brcerita bagai...pastu termasuk lak ngn minatang tersebut lagilaa pnjang...ishhh xsuker!!!



ni la dia minatang itu...
ala yg dlm box merah tuh....isshhhh


Komen
0 Komen

No comments: