Ini Wilayah Hijau: Biru Pink


02 July 2013

Biru Pink


Assalamualaikum,

Hari ni dah selasa,2julai. Huiii cepat masa berlalu kan. Next week dah puasa. Dah habis ganti puasa ker?hehehe...

Weekend baru ni,ada la jugak kitorang singgah di pesta flora di putrajaya tu. saja la jalan jalan. Kebetulan mertua dan adik ipar ada sekali,so bawak la jalan jalan kan. Haha kalau kitorang je besar kemungkinan tak pergi. 

Tak ambil gambar sangat, gitu gitu jer. Berjalan dalam keadaan kaki penat. Huiiii sakit kaki weh banyak sangat berjalan. 


Bila tengok kembali gabungan pink dan biru ni,nampak macam kelakar. Tapi bila tengok orang pakai elok je. Hurmmm taram saja la. 

Kitorang beli 2 pasu bunga plastik. Rm10 satu. Okaylah tu. plan nak tanam cili,satu lg tengah fikir apakah yang sesuai. 

Selamat bekerja ;)



Komen
2 Komen

2 comments:

fazilzura said...

weols pun lepak ptrajaya hari ahad tau ..

Cik Nur™ said...

Nur tgk okay je...
diri sendiri tgk mmg semua tak kena..hihi