Ini Wilayah Hijau: Popia dan gam gajah


07 July 2013

Popia dan gam gajah

• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

Assalamualaikum,

Semalam rajin pulak nak cek keyword kan…hehe dekat dekat nak puasa ni kita tengok apa yang orang duk search. hehe…blog picisan ni bukan nya hit tinggi kan,jadi keyword mesti biase jer…

7-7-2013 2-02-56 PM

ha tu dia, pasal Popia simpul…yang ni dari google…

1

Ini dari nuffnang. pasal popia dan gam gajah…

Okay lah, next entri akan ada pasal popia nih…

Komen
0 Komen

No comments: