Ini Wilayah Hijau: Survey


19 July 2013

Survey

• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

Assalamualaikum,

Pernah tak kalau korang call customer service, lepas tu korang akan dapat survey thru HP, untuk call korang tadi, adakah dilayan dengan elok, adakah menjawab soalan korang…

Dulu hany tak suka okay benda benda gini. rasa macam aaaah malas la nak jawab.

Tapiiiiii, sejak suami bekerja sebagai technical support utk satu sistem dari luar negara, dan sejak suami bercerita tentang KPI mereka juga diambil kira dari survey yang dihantar oleh clien, sejak tu lah hany macam…owhhh okay. kesian jugak kan, kita buat main main je, tapi bagi diorang inilah benda yang sangat penting….

IMG_6028

IMG_6026

 

Rajin okay lepas tu jawab survey ni. selalunya dari celcom la.

Komen
4 Komen

4 comments:

Chic Na said...

kdg2 jawab jugak la time rajin.. hihi..

Cik Nur™ said...

hehehe..pernah juga dapat mcm ni, mmg xsampai hati nak bagi markah rendah...

Masha Meisters said...

ahahahaha....layankan je la...biasa masha dapat yang memalui phone kalau call bank ke atau maxis line kan....hehe

Azi said...

jarang pulak dpt yang melalui phone.. ada pn lepas call celcom tu je. tp suka jawab survey dalam pc tu... leh tukar baucer duit... nampak na mata duitan kan... hihi