بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيم

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿١﴾ اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿٢﴾ لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿٣﴾ وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿٤﴾

Wednesday, July 03, 2013

New Gadget

• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

Assalamualaikum,

Akhirnya, kitorang beli jugak hp holder untuk dalam kereta ni. Sebelum ni rasa benda ni bukan perlu pun kan sebab ala simpan jer lah hp kt tepi ke dalam poket. Kenapa nak hp holder bagai ni kan.

Itu sebelum ni, tapi setelah difikirkan kembali, kadang kadang hany kena pergi sana sini juga, support client kan (padahal pergi tempat sama jer). tapi dek kerana sokmo sesat maka beli lah benda ni. Lepas tu weekend baru ni, nak hantar adik ipar ke Peretak, fikir fikir beli lah, sebab ada keperluan.

IMG_5956

 

Nak jugakkkk hijau sikit kan Winking smile

Dia punya batang tu boleh bengkok bengkok kan, so senang nak hadapkan ke arah pemandu je ker, atau nak bagi straight semua nampak. So far muat semua hp, yang saiz nya kecik dari tab 7.0 tu, giler kau nak sumbat tab kat situ.menangis holder ni.

Untuk software pulak, kitorang guna WAZE. serius sangat membantu. silalah download WAZE yer.

Nanti lah cerita pasal PERETAK ni…

3 comments:

Lady D'yot said...

hehe..saya ada gak benda ni..bukan letak enpon je..gps pon leh..sgt membantu

Rosmiza Ali said...

Nnti dah ada kete sendiri leh la beli gak benda ni sekertul.. Hikhik! ^_^

Cik Nur™ said...

mmg mema=bantulah benda ni

Followers