Ini Wilayah Hijau: Kelapa Muda & Emosi Campur Aduk


23 October 2014

Kelapa Muda & Emosi Campur Aduk

• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •


Assalamualaikum,

Dah mula dah slow update blog. Hehe nak bagi alasan jugak..sekarang semua guna handphone je,laptop takder so sangat lah kemalasan sebab tak puas...;) tapiiii kebanyakan nya tak der idea or malas la haha...


Kelapa muda dari pokok nyior depan rumah sepupu. Ya ALLAH sedap sangat betul betul tengah muda la. Lembut je nak korek isi dia tu. Isi pun banyak. Memang puas hati lah. Dari ambil sebiji je, sudahnya isteri sepupu hany pun ambil jugak sebab tergoda. Suap sikit airnya untuk anak dia yg 8bulan, ada naik campak. Memang puas hati. Ikutkan hati kitorang nak makan 2kali seminggu. Hahaha agak agak la kan pokok orang tu ;)

Last week,
Entah la kenapa kan tiba tiba datang perasaan sedih la, risau lah, takut lah... Macam macam ada. Terus suara kan pada suami tercinta. Haha beriya meseg meseg ni, sambil berair mata...sebak bagai. Haha hany tak suka kalau bab emosi sedih ni call, suka meseg je. Alhamdulillah..lepas dah mengeluarkan air mata, rasa lega la sikit kan. Hehe mengada je lebih kot ;) tapi mungkin la dalam keadaan sekarang ni kan, macam macam la kan. Semoga semua nya okay...aamiin

Dah la,dah lama tak dapat tengok sarang ni. Maklomla asteruk takde. Internet slow tak ingat. Nak tengok streaming kompom tak dapat la kan. Pasrah je lah tengok gambar gambar lama sarang. Chewahhh kemain rindu kat sarang kononnn kan ;)


Pengubat rindu ;)
Komen
2 Komen

2 comments:

wida said...

Asyik tgk sarang je...
mesti nnti anak ada meh muka sarang..somel je kan

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Apa pulak yg disedihkannya tu Hany?.
Inshallah semuanya ok. Seronok tau lepas keluar dari labour room tu nanti. Nampak muka baby.. hilang sakit.