Ini Wilayah Hijau: Bani


22 December 2009

Bani





Bani,
ni pon salah satu panggilan kt hany selain rohani, hany, ani, hanybunnn, hanybonbon...syg huhu itu suami ku je yg panggil...

Bani ni paktam, kakaida abgdin yg panggil hany, rasanya dorg ber3 je la yg panngil bani...paktam ni hany kenal masa tahun terakhir hany kt upm, sbb masa tuh hany buat part time kt cc.paktam ni owner cc tuh kakaida lak adek paktam...and abgdin tuh kerja skali ngn paktam...

memuler mcm ni,
1malam tuh, hany g la cc kt 2nd kolej upm tuh, ms tuh cc tu br bukak...masa hany nk blah...sj la kan sembang2 berbual ngn paktam...pastuh, paktam ckp dia br nak kemas2 ngn bersihkan cc tuh...hany ckp inform la hany kalu nk mintak tolong...masa tuh, hany kenalkan nama hany ni bani....

hany dikenali dgn nama hanybunny sbb kt kolej ramai kan yg nama hany...hehehe...ok, pd hr tersebut... paktam nih nak la kemas kemas cc dia....dia pon mmg tgh nk cari partimer utk cc dia...so dia terus teringat kt hany...tapi dia xtau nak carik hany ktmaner..yg dia tahu hany duk kt kolej tuh...ni dia citer balek kat hany laaa...

then, dia pon ty la budak2 yg dtg cc tuh, dia ty la...
"korang kenal bani tak?"

"bani? eh kenal la bani tuh"

"korg ade phone numbe dia tak?"

"bla bla bla..."

pastuh,
dia dgn slamber nye kol laaa...
"hello, bani, hang janji nk tolong aku kemah cc nih, hang plak xbg phone number hang, kemaen susah aku nk cari hang"

"hello, eh nak kemas ape pulak nih" --> suara garau jantan menjawab...

"eh, bani hang ke tuh?" -->tibe tibe sentap....

"ha bani la nih, syahbani, sape nih?"

hahaha, rupenya dia salah org...memang senior hany pon ada nama bani, syahbani namanya...ahahha dah sah sah la kalu ty bani, org akan igt senior hany tuh...kalu tanya hanybunny baru la org tahu hany kan...(oppss sememangnya anda xglamer yer hany)...

hany g cc pastu, dan dan kene bebel ngn paktam...hahaha xpasai pasai...





Komen
0 Komen

No comments: