Ini Wilayah Hijau: TUDUNG GIVEAWAY CONTEST


23 December 2009

TUDUNG GIVEAWAY CONTEST

Wohooo,
contest lagik...hehehe amboi ko hany, asyik join contest jer...hahaha sj gegatai...nak masuk...ni pon dapat tau dari cik DD...kalu korang nak join gak, kelik ler banner bawah ni



Syarat2 Penyertaan ialah:

  •  Mesti ada blog - hehehe ade ade
  •  Jadi Follower Teratak Comellotte dan add Teratak Comellotte dalam bloglist anda - udah follow
  •  Letak banner ini di sidebar blog anda dengan link ke entry ini - dahhh
  •  Buat entri mengenai contest ini - udah buat nih
  •  Upload satu gambar saat percutian indah anda. tak kira dalam Malaysia ke Luar Malaysia - dah letak, tingok bawah nih...
  •  Nyatakan tempat dan tahun anda pergi bercuti. gambar yg menarik,cantik diambil kira - sila baca kat bwh nih...
  •  Tinggalkan link entri anda di ruang komen - dah letak dah....
  •  Tarikh tutup: 15/01/2010


ini gambarnyer
taraaaa....



ha, ummm ni gambar ni masa hany g BOSTON,MA, US. masa krismas, Dec 2007. wohoooo...of cozzzz ler, hepi, suker gegiler laaa...hahaha jakun, 1st time g luor negeri and...ummm maybe last time kot (harap2 taklaa kan, ameennnn)...

ni percutian + training, sbbnyer training 5hr jer...5hr lagik meronda ronda laa...so bley la category bercuti gak kan!

nak tau tak, beriya hany berlarik larik nak amek gambow ngn beburung nih...hahaha slalu sangat tgk kt dalam tv tuh (mcam la malaysia nih xder merpati kan!!!)...masa nk amek nih, hany pegi jer, burung2 tuh terbang...huhuhu mungkin hany besau sgt, jln cam gergasi, smpai burung tuh terganggu kannn...hahaha pastuh, elok jer dia kerumun balek...cepat cepat suruh syed amek gambow nih....

pastu, syed bising2, dia ckp lagik lawa gmbr nih kalu uncle yg duduk kt krusi tuh xde...hahaha hany ckp mane bley, uncle tu la yg bg mkanan kt burung2 tuh, kan xde uncle tuh, burung tuh pon xder...




Komen
4 Komen

4 comments:

Nora said...

kalo menang contest nih, dpt tudung bape dozen? hahahaah!

suamihanyisterizuki said...

wahh beshnyer kalu dapat berdozen2...hehehe...

dapat sehelai jer...tudung Nur Barakah...

mama doakan ciksu ani menang eh..;)

dd dudu said...

besnyeeeeeeee
kite xpenah giii saneeeee, nak lari kejar burung gak, huk2~

;p

rien said...

ok dh check. follow atas nama hanybunny ke?