Ini Wilayah Hijau: Saya MC 2hari - __ -


03 December 2009

Saya MC 2hari - __ -




yer hany MC 2hari,
hari ni ngn sok, jumaat. jadik hari ni hany amek bus kul9.30 pagi balek ke SK.....

memuler hany xmoo balek SK hari nih. Doc kata hany xcokop rest...of coz la kan...sile jenguk jadual hany ms raya haji tu....sehari di klate, sehari di ganu...ke kl lak...ngn jem nyer haper kan...pastu selasa mlm gerak ke JB lak kan...yer hany xdrive pon, tp penat woooo...seyes penat...

ha, igt tak entry hany yg bertajuk sunquick tuh...hany nye tekak nih asyik loya je kan, asyik nk makan masam jer...huhu hany xpregnant lagi yer kengkawan....huhuhu, semlm hany jumpe doc, dia ckp tekak hany ade tonsil, ahh itu biase la kan...tonsil membengkak lagik....pastu hidung hany pon bengkak gak...terkena jangkitan jugak...pastu terdapat rembesan ape tah...itu yg menyebabkan hany asyik terasa loya nak termuntah tuh...huhu

doc cakap rest bebetol thats y dia bagik mc 2hr tuh...doc nih mmg dh tau hany ni travel JB - KL, pastu dia pon ckplaa, minggu ni u xyah la balek...rest bebetol, minggu depan baru balek...What? xyah balek...owhhhh nehi nehi kabi nehi.....sejak dh kwin ni, xpernah weekend hany xbalek ke SK...ishhh xmoo la sian suamiku sensorang kt umah...

pastu, memikirkan hany dpt 2hr MC, so hany plan nk duk jb jer...makan ubat and tido je 2hr tuh, pastu jumaat ptg ikotla ensharo balek ke SK kan...pastu memikirkan mcm rugi jer...and ditambah lak MZ janji nk suapkan ubat...nak suapkn air....huhuhu terus smangat nak balek and rehat kt SK...wuuuuu...gewdixxxx u....

now ni ade kat putrajaya...menunggu suami datang amek...hany sengal xbwk kunci umah...lepak umah nor...hurmmm xsabow nk landing atas katil nih...nk tido puas puas....
Komen
0 Komen

No comments: