Ini Wilayah Hijau: SNEBMA


07 December 2009

SNEBMA




ha, ni dia entry SNEBMA....
balek raya Aidiladha baru nih, hany sempat la jumpe geng geng SNEBMA, ni le group hany mase skolah menengah dulu...sbnrnye ni last minit nye planning nih...tapi Alhamdulillah...semua dapat hadirkan diri...uuu sukernyer, kalau xsilap laaa sejak 2000, ni la kitorg dpt kumpol reramai...cukup ahli...7org....

SNEBMA nih, seme dah nikah kecuali sorg je lagik...cik suriani kite...huhuu 6org yg dah nikah tuh, sorg je yg xdapat baby lagik...hany ler tuh sape lagik...and sorg lagik bakal dapat baby ke2...mah...ameen murah rezeki kan...semua datang ngn hubby and baby masing2 la....kitorg brkompol kt umah nor, coz dia br je lepas pantang...so kitorg xbg dia kuor jauh2...hehehe kitorg xbg, tp dia dah kemana mana dah merongeng nyer...


Mah yg sponsor

dari kiri, Adam Daniel, Insyirah and aqil....


suap jgn xsuap....

giliran para suami 'melantak'


bagi kaum adam makan dulu...coz lepas nih, mane2 yg ade baby kena jaga baby...kami SNEBMA nak melantak smbil sembang2, update ape yg perlu...gossip mane yg bley...huhuhu...


2000
ni gambar kitorg masa form5,huhuhu...
scan jer, kelammm jer....

2009...
setelah 9 tahun...huhuhu ;)


huhuhu,
xdok idea nk nulissss....dgn tenet yg cam siput bab*...isshhhh.....
Komen
0 Komen

No comments: