Ini Wilayah Hijau: Gambar lagik!!!


29 December 2009

Gambar lagik!!!

Meh kite tingok gambau lagik...malaas menaip...;)


memuler plan nak masuk sini, tapi xjadik...so ke aquarium kt sebelah jer...
tingok tingok ikan...





pandai dorg ni masuk satu satu, xbrebut...








macam kaler trafik lite...


ni la makanan si ikan ikan kt sini kot...


ha tu duit duit tuh dibaling oleh sape tah..nak je kutip masuk tabung...




mak, ayah mertua, adik ipar andd suami rohani tuh....





 
ini adik ipar saya, CHANTEKKK kan dia...
kakak ipar dia CHOMEYYY kannn!!!





 owhhh, ini olang wajib ada...kt ini rumah...
hehehe tuan rumah...
suamihany & isteri zuki....


ha, nak bgtau gak...
pasal tudung tuh...memula hany berkenan ngn yg kaler ijau...pastu dah try ijo tuh...pastu try plak yg hany pakai nih...ayah mertua ku cakap...chanteq yang hany pakai nih, olen nih dari yang ijo tuh...ayah ckp yg ijo, mcm kelabu asap jer kalernyer..yg ni nampak meriah sket...hehehe menantu nye pon stuju...amek la yg olen ni...hehehe amacam? OK takk???



Komen
2 Komen

2 comments:

Nani said...

aku tertarik dengan gambar pertama tu..
fokus pada mamat berbaju belang hitam putih yg memakai sling bag kaler itam tu..
bersungguh2 dia jalan nak masuk Wet World..mcm hero citer Tamil daaa ..ahahaha

suamihanyisterizuki said...

hahaha,
nampak je kamu yer...

dia bengang sbb da penuh manusia...dia nak brebut yg gelongsor tuh, nak tukar swim-suit lagik, knpem la dia lambat tuh...;)